ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Οι εκλογές έβγαλαν … επαναληπτικές εκλογές

Μοιραστείτε το στο facebook



Έγραφε το Antinews σε προηγούμενη ανάρτηση για την δήλωση που έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς για το αποτέλεσμα των εκλογών...


Η δήλωση Σαμαρά είναι αυτή που έπρεπε να κάνει ένας υπεύθυνος ηγέτης σαν κι αυτόν αυτήν την δύσκολη στιγμή. Μια προσεκτικότερη όμως ανάγνωσή της σε συνδυασμό με το κλίμα, που όπως μεταφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες επικρατεί στην Συγγρού, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οδεύουμε ολοταχώς προς επαναληπτικές εκλογές – όπως άλλωστε έχει προβλέψει επανειλημμένως το Antinews.

Κατά την γνώμη μας η ουσία του μηνύματος περικλείεται στις τρεις πρώτες φράσεις:

“Ζήτησα ισχυρή εντολή.
Ο λαός αποφάσισε διαφορετικά.
Σέβομαι το μήνυμά του…”

Ποιό είναι λοιπόν αυτό το μήνυμα, ή καλύτερα τα μηνύματα, που έστειλε ο ελληνικός λαός; Δεν είναι μόνο η αποδοκιμασία του πολιτικού συστήματος. Δεν είναι μόνο το μήνυμα της μεγάλης αλλαγής που χρειάζεται η ελληνική κοινωνία και το πολιτικό προσωπικό της χώρας.

Είναι και το γεγονός ότι ο λαός δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης σε κυβερνήσεις συνεργασίας. Δεν αντέχει άλλους Παπαδήμους, άλλους Βενιζέλους άλλους σωτήρες και άλλους δοτούς πρωθυπουργούς.

Με το να δίνει λίγο πάνω από 20% στη ΝΔ, και κάτω από 16% σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ουσιαστικά δείχνει ότι αυτή τη στιγμή η ισχυρή κυβέρνηση ενός και μόνο κόμματος δεν υφίσταται. Όπως δεν υφίσταται και η κυβέρνηση συνεργασίας. Τα κουκιά δε βγαίνουν ή αν βγαίνουν θα είναι μια κυβέρνηση όμηρος των διαπλεκόμενων.

Επομένως, επειδή στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, η μόνη λύση και η μόνη διέξοδος είναι η προσφυγή στις κάλπες. Το συντομότερο δυνατό, πράγμα που σημαίνει στις 10 Ιουνίου. Προλαβαίνουμε και τους Ευρωπαίους και το να μη μείνει η χώρα ακυβέρνητη.

Μόνο αν τεθούν σε μια νέα προεκλογική περίοδο τα πραγματικά διλήμματα και ειπωθούν οι πραγματικές αλήθειες για το μέλλον του τόπου, μόνο τότε θα υπάρξουν ισχυρές κυβερνήσεις που θα βγάλουν την Ελλάδα από το τέλμα.

1 σχόλιο:

  1. επαναληπτικές εκλογές για να έρθει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ , να τελειώνουμε ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή