ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Επανίδρυση του ΠΑΣΟΚ εξήγγειλε ο Βενιζέλος

Μοιραστείτε το στο facebook






Επιτέλους, ο Β. Βενιζέλος και το ΠΑΣΟΚ έκαναν μια κάποια αυτοκριτική. Έπρεπε να φτάσουν στο 13% ή και ακόμη παρακάτω σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, για να..

καταλάβουν ότι η αλαζονεία, η απουσία αυτοκριτικής και η προσπάθεια να βγάλουν τους πολίτες βλάκες, δεν μπορεί να περάσει. Η ομιλία του Βενιζέλου σήμερα και το αίτημά του να παραιτηθούν και οι 30 του Πολιτικού Συμβουλίου, είναι ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί στην Ιπποκράτους.

Συνειδητοποιούν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον μικρό κόμμα κι ότι ο κόσμος δε θέλει ούτε να τους βλέπει γι΄ αυτό και αποφάσισαν να τα… αλλάξουν όλα.

Τώρα, αν αυτό είναι πραγματική ομολογία της διάλυσής τους και μια προσπάθεια επανεκκίνησης ή αν πρόκειται για φθηνό επικοινωνιακό κόλπο ενόψει νέων εκλογών, η ιστορία θα το κρίνει.

Πάντως, ο Βενιζέλος έκανε αυτό που έπρεπε να έχει κάνει εδώ και μήνες, αλλά ποτέ δεν πήρε τα μηνύματα της κοινωνίας. Το λέγαμε από εδώ ότι το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να έχει διαλυθεί αλλά οι αλαζόνες της Ιπποκράτους ασχολούνταν με τα τζακούζι και τις σάουνες.

Ο Βενιζέλος ουσιαστικά προανήγγειλε συντακτικό συνέδριο για την επανίδρυση του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα στις 3 τους Σεπτέμβρη. Προφανής ο συμβολισμός. Όπως είπε και χθες, είναι πρόκλησή του να ηγηθεί ενός κόμματος που έχει το ίδιο ποσοστό με αυτό του 1974. Τα ερωτήματα όμως είναι αρκετά:
Πώς θα αναγεννηθεί το νέο ΠΑΣΟΚ; Μόνο με αλλαγή προσώπων; Να φύγουν οι 50άρηδες και να έρθουν οι 30άρηδες; Αλλαγή πλεύσης, νέο ιδεολογικό μανιφέστο, αυτομαστίγωμα για τα εγκλήματα θα κάνουν στο συνέδριο;
Τι θα πουν άραγε για το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένας σάπιος οργανισμός και πολλά στελέχη του εμπλέκονται σε σκάνδαλα και διαπλοκή; Είναι έτοιμοι να γυρίσουν σελίδα και να αφήσουν πίσω τους τα πάντα ή το κάνουν για τα μάτια του κόσμου;
Πόσο ειλικρινείς μπορεί να είναι στο ΠΑΣΟΚ για την κίνηση που κάνουν τώρα; Επρεπε να έρθει ο Τσίπρας να απειλήσει την κυριαρχία τους στον κεντροαριστερό χώρο για να αποφασίσουν να αλλάξουν; Δεν έπρεπε να το κάνουν πριν… αλλάξουν σε εμάς τα φώτα;
Και πόσο μπορεί ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ να πιστέψει τον κ. Βενιζέλο και την ειλικρίνειά του όταν έχει πολλές φορές ξεγελαστεί; Γιατί δηλαδή να μην πιστέψουμε ότι όλα γίνονται για να μην αμφισβητηθεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε μια νέα συντριβή στις επαναληπτικές εκλογές και να μην καταγραφεί ως ο πιο σύντομος πρόεδρος στο κόμμα;

Αυτά θα πρέπει να ερευνηθούν και να απαντηθούν. Διότι ο κόσμος έχει πολλάκις καεί από το ΠΑΣΟΚ, γι’ αυτό φυσάει και το γιαούρτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου