ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Βροχερός ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Μοιραστείτε το στο facebook




Άστατος θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο με βροχές και καταιγίδες να σημειώνονται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Στις Κυκλάδες και την Κρήτη τα φαινόμενα.. κατά τόπους θα είναι ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές .

Πιο αναλυτικά σήμερα Σάββατο:

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όποτε και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κέλσιου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κέλσιου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που θα είναι αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όποτε θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ και στα ανατολικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ και στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 32 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στέρεα την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Ύφεση των φαινομένων από το απόγευμα στις Κυκλάδες και από το βράδυ στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 μέχρι 26 βαθμούς Κελσίου

Στα Νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες . Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου

Την ΚΥΡΙΑΚΗ θα σημειωθούν νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα που στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα παροδικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες Στις υπόλοιπες περιοχές θα βρέξει κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την ΔΕΥΤΕΡΑ αρχικά στα βόρεια και γρήγορα στα δυτικά και κεντρικά θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα στα βόρεια πιθανώς να είναι έντονα. Στην υπόλοιπη χωρά θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που το βραδύ θα αυξηθούν και τη νύχτα είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα υπόλοιπα ανατολικοί νοτιοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα βόρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου