ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

«Ο Μπερλουσκόνι μας έβαζε να κάνουμε στοματικό σεξ σε αρχαιοελληνικά αγάλματα»

Μοιραστείτε το στο facebook


Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τα ερωτικά βίτσια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Τελευταία μαρτυρία από δύο γυναίκες που υποστήριξαν ότι ..

ο «καβαλιέρε» τις έβαλε να ερωτοτροπούν με...αγάλματα!

Η μάρτυρας Κιάρα Ντανέζε, μία 20χρονη ιταλίδα νικήτρια καλλιστείων κατέθεσε στο δικαστήριο ότι κατά τη διάρκεια των πάρτι που διοργάνωνε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ζητούσε από νεαρές γυναίκες να προσομοιώνουν στοματικό σεξ με ένα αρχαιοελληνικό άγαλμα. Με δάκρυα στα μάτια η Ντανέζε περιέγραψε πως ο Καβαλιέρε ζητούσε από τις γυναίκες να ερωτοτροπούν με ένα άγαλμα του αρχαίου θεού της γονιμότητας Πρίαπου, ο οποίος απεικονίζεται γυμνός και με ένα δυσανάλογα μεγάλο, ανορθωμένο φαλλό.

«Αγγιζε τα κορίτσια ενώ εκείνα ερωτοτροπούσαν με το άγαλμα», πρόσθεσε η Ντανέζε και συμπλήρωσε ότι ο Μπερλουσκόνι ζητούσε από τις παρευρισκόμενες να τον φιλούν στα απόκρυφα σημεία του. Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι δεκάδες στάρλετ και μοντέλα που φιλοδοξούσαν να κάνουν καριέρα σε κάποιο από τα κανάλια του μεγιστάνα πρώην πρωθυπουργού είχαν δεχτεί χρήματα και άλλα δώρα προκείμενου να πάρουν μέρος στα ερωτικά παιχνίδια του Μπερλουσκόνι στη βίλα του στο Μιλάνο.

Ο 75χρονος Καβαλιέρε κατηγορείται ότι πλήρωσε για σεξ με την τότε 17χρονη μαροκινή «Ρούμπι» Καρίμα ελ Μαχρούμπ και ότι έκανε κατάχρηση των εξουσιών τους ως πρωθυπουργός για να την απελευθερώσει ενόσω εκείνη βρισκόταν υπό κράτηση σε αστυνομικό τμήμα μετά τη σύλληψή της για κλοπή.

Έκπληξη πάντως προκάλεσε με τις δηλώσεις της άλλο ένα από τα κορίτσια των πάρτι «μπούνγκα-μπούνγκα» του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Σαμπίνα Μπέγκαν.

Η Σαμπίνα δήλωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio24 πως «φίλησα τα πόδια του Σίλβιο». Απορημένοι λοιπόν οι δύο άνδρες εκφωνητές της είπαν να... εμβαθύνει στην δήλωσή της και εκείνη τους είπε ότι ενώ περπατούσαν οι δύο τους με γυμνά πόδια στο γρασίδι, εκείνη έσκυψε και του τα φίλησε. Τα χαρακτήρισε δε «πανέμορφα»και «ευωδιαστά», προκαλώντας γέλια στους δημοσιογράφους.

Το «παραλήρημα» συνεχίστηκε καθώς είπε ότι θα έκανε παιδί με τον Σίλβιο μια και ένας μικρός Μπερλουσκόνι θα ήταν ιδανικός. Δήλωσε δε ότι ήταν τρελά ερωτευμένη μαζί του και ότι ακόμα διατηρεί πολύ καλή σχέση μαζί του.

«Ο μόνος άνδρας που αγάπησα ήταν εκείνος, δεν έχω αγαπήσει κανέναν άλλο. Εχω υποφέρει και πολύ για εκείνον», είπε χαρακτηριστικά. Οσο για τις σεξουαλικές του επιδόσεις η Μπέγκαν είπε ότι το να κάνει έρωτα μαζί του της έχει μείνει αξέχαστο μια και όπως δήλωσε «ο Σίλβιο είναι ο Σούπερμαν»!

Αφήνοντας πίσω τη φύση του Μπερλουσκόνι που σύμφωνα με εκείνη από τη μία παραπέμπει στον Ιησού κι από την άλλη σε σούπερ ήρωα, η Μπέγκαν βγάζει τα νύχια της στην Νικόλ Μινέτι, την αγαπημένη οδοντοτεχνίτρια του Καβαλιέρε. Δήλωσε για την αντίζηλό της την οποία ισχυρίστηκε ότι δεν γνωρίζει προσωπικά ότι «δεν μπορεί να τον αγάπησε ποτέ. Αλλωστε πως γίνεται αυτό, ακόμα και αν τον αποκαλούσε "love of my life", έλεγε ότι έχει πεσμένο πισινό. Πως είναι δυνατόν να τον αγάπησε;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου