ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

«Ναι, λοιπόν, δεχόμαστε δραχμές»

Μοιραστείτε το στο facebook





Ένα από τα άρθρα που προκάλεσαν σάλο τις τελευτάιες ημέρες ήταν και αυτό για το ελληνικό εστιατόριο του Λονδίνου που δέχεται δραχμές!..
Το θέμα ανέδειξε το Bloomberg και το συνέχισε η Espresso, η οποία επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του «The Real Greek» για να διαπιστώσει τι πραγματικά συμβαίνει.

Ο ιδιοκτήτης Χρήστος Καρατζένης δήλωσε ότι, πράγματι, δίνει στους πελάτες του τη δυνατότητα να πληρώσουν σε δραχμές, παρόλο που το νόμισμα δεν βρίσκεται πια σε κυκλοφορία και δεν ανταλλάσσεται από τις τράπεζες.

«Η πρακτική άρχισε να εφαρμόζεται από τις 23 Απριλίου και μέχρι στιγμής έχει ανταποκριθεί μικρός αριθμός πελατών. Όμως πλησιάζουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και οι πελάτες θα πολλαπλασιαστούν».

Όσο για την ισοτιμία ενός... ανύπαρκτου νομίσματος, ο κ. Καρατζένης εξηγεί: «Ζητάμε από τους πελάτες να πληρώσουν όσο νομίζουν με βάση τις δραχμές που έχουν. Ανάλογα με το πόσες μπόρεσαν να βρουν, τους παρέχουμε ένα μεζέ της επιλογής τους ή ένα σουβλάκι δωρεάν».

Ο Χ. Κρατζένης ξεκαθαρίζει ότι η πρωτοβουλία του δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση πολιτική δήλωση: «Θελήσαμε να κάνουμε κάτι καλό για τους πελάτες μας και να τους ενημερώσουμε γιατην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. Ουσιαστικά, προσφέρουμε δωρεάν φαγητό σε όσους πελάτες έχουν προσπαθήσει να βρουν μερικές δραχμές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου