ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Γιούνκερ: «Κανένας δεν έχει δικαίωμα να απειλεί την Ελλάδα με έξοδο από το ευρώ»

Μοιραστείτε το στο facebook





Δριμύτατη επίθεση εναντίον κοινοτικών αξιωματούχων (Μπαρόζο) αλλά και εταίρων (Σόιμπλε) για τις καθημερινές επιθέσεις εναντίον της Ελλάδας και του ελληνικού λαού..
εξαπέλυσε χθες ο Πρόεδρος του Γιούρογκρουπ Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος δήλωσε ανοιχτός σε συζήτηση για μικρές τροποποιήσεις του Μνημονίου μετά το σχηματισμό κυβέρνησης.

«Κανένας δεν έχει δικαίωμα να δίνει μαθήματα στην Ελλάδα και να πληγώνει τους Ελληνες δίνοντας μαθήματα και απειλώντας με έξοδο από το ευρώ σε καθημερινή βάση», ανέφερε ο κ. Γιούνκερ, προσθέτοντας ότι «τα 17 κράτη- μέλη της ευρωζώνης είναι συνιδιοκτήτες του ευρώ και προσωπικά δεν σκέφθηκα ούτε λεπτό ότι μπορεί κάποιος να φύγει. Δεν μου αρέσει ο τρόπος που μεταχειρίζονται την Ελλάδα καθημερινά», είπε, εξαπολύοντας με έμμεσο τρόπο επίθεση στον πρόεδρο της Κομισιόν Μπαρόζο όσο και στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. «Οι Ελληνες πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι τους σεβόμαστε», ανάφερε, διαβεβαίωνοντας ότι στη χθεσινή συνεδρίαση κανένας δεν έθεσε θέμα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.

Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο επιμήκυνσης του χρόνου επίτευξης των δημοσιονομικών στόχων, είπε ότι κάθε πράγμα πρέπει να γίνεται με τη σειρά. «Πρώτα θα σχηματιστεί κυβέρνηση και μετά θα συζητήσουμε», ανέφερε, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι οι όποιες τροποποιήσεις του Μνημονίου δεν μπορεί να είναι μεγάλες.

Αναφορικά με την πληρωμή ή όχι του ελληνικού ομολόγου των 455 εκατ. ευρώ που δεν μετείχε στο «κούρεμα», ο κ. Γιούνκερ είπε ότι αρμόδια για να αποφασίσει είναι η ελληνική κυβέρνηση, αυτό θα γίνει σήμερα και στη συνέχεια θα ενημερώσει και τους εταίρους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου