ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Ο Καιρός: Νεφώσεις το Σαββατοκύριακο..

Μοιραστείτε το στο facebook




Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, Παρασκευή 4 Μαΐου, σε ολόκληρη τη χώρα. Τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες.. καταιγίδες κυρίως στη Μακεδονία. Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και το Σαββατοκύριακο, καθώς θα σημειωθούν νεφώσεις και τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν βροχοπτώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά την Παρασκευή
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια του νομού όπου υπάρχει μικρή πιθανότητα να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχοπτώσεις κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. 

Στη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησος θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι- απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και στην Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στη Θεσσαλία και κυρίως στα ορεινά της Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και στην Κρήτη δυτικοί βορειοδυτικοί μέχρι 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα ασημειωθούν το πρωί στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο. Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, θα εκδηλωθούν βροχές κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά ασθενείς, στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά και στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης όπου ενδέχεται να βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου