ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Χωρίς γιατρό το Σπήλαιο Γρεβενών!! – Ποια η στάση του διοικητή του νοσοκομείου Γρεβενών;

Μοιραστείτε το στο facebook

 



Τις τελευταίες μέρες το νοσοκομείο Γρεβενών δείχνει το σκληρό του πρόσωπο σε ηλικιωμένους συμπολίτες μας, κατοίκους του Σπηλαίου Γρεβενών που έχουν ανάγκη ιατρικής φροντίδας...


Το Σπήλαιο Γρεβενών είναι ένα από τα λίγα ορεινά χωριά του Νομού μας που παραμένει ζωντανό. Οι μόνιμοι κάτοικοι, σε μεγάλο βαθμό ηλικιωμένοι, τα τελευταία χρόνια είχαν τη δυνατότητα ιατρικής φροντίδας στο κοινοτικό κατάστημα του χωριού σε εβδομαδιαία βάση με την επίσκεψη αγροτικού ιατρού.

Τις τελευταίες εβδομάδες όμως τα πράγματα άλλαξαν. Το χωριό πλέον δεν το επισκέπτεται ιατρός ούτε μία ώρα την εβδομάδα. Τους ασθενείς τους αναγκάζουν πλέον να μετακινούνται σε γειτονικό χωριό που απέχει τέσσαρα χιλιόμετρα.

Οι ασθενείς κατά βάση ηλικιωμένοι χωρίς αυτοκίνητα και φυσικά με την απουσία συγκοινωνίας δεν έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν στο γειτονικό χωριό. Συνεπώς οι κάτοικοι του χωριού δεν έχουν δικαίωμα στην δημόσια ιατρική φροντίδα.

Οι προφάσεις του νοσοκομείου αστείες. Ισχυρίζονται ότι η ηλεκτρονική συνταγογράφηση, που είναι πλέον υποχρεωτική, σε συνδυασμό με την έλλειψη παροχής ίντερνετ στο Σπήλαιο καθιστά την επίσκεψη του ιατρού αδύνατη.

Αρχικά θέλω να τονίσω ότι τεράστιο μερίδιο ευθύνης φέρει η διοίκηση του ΟΤΕ Γρεβενών που δεν είναι άξια να ολοκληρώσει ένα έτοιμο έργο πνοής και πλέον ανάγκης, για τον ορεινό μας όγκο.

Όσο αφόρα την διοίκηση του νοσοκομείου θα μπορούσε να ενημερωθεί από το τμήμα πληροφορικής, που διαθέτει και εμείς πληρώνουμε, ότι μέσα σε δέκα λεπτά και με ελάχιστο κόστος θα μπορούσε, το κοινοτικό κατάστημα στο Σπήλαιο, όπου στεγάζεται ο ιατρός, με μία σύνδεση 3G κινητής τηλεφωνίας να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Μήπως τα 20 ευρώ το μήνα που στοιχίζει μια 3G σύνδεση τα θεωρεί πολλά ο διοικητής του νοσοκομείου Γρεβενών για την εξυπηρέτηση 70-80 ηλικιωμένων κατοίκων του Σπηλαίου; GrevenaIN 


YΓ AETOY 3: Στο Σπήλαιο και σε άλλα χωριά του πρώην Δήμου Θ.Ζιάκα δεν είχαν εγκαταστήσει "δορυφορική" μετάδοση ΙΝΤΕΡΝΕΤ; Τι έγιναν αυτά; 
Τα χάλασε η νέα Δημοτική αρχή ή μήπως δεν λειτούργησαν ποτέ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου