ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Τον σκότωσαν τα χρέη

Τι λέει το περιβάλλον του 60χρονου αυτόχειρα
Μοιραστείτε το στο facebook




Ακόμα ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στην Ελλάδα της κρίσης. Τα οικονομικά προβλήματα και οι υποχρεώσεις στις τράπεζες στάθηκαν η αφορμή για να βάλει τέρμα στη ζωή του ένας.. πολύτεκνος πατέρας το βράδυ της Τρίτης σε ένα πάρκο του Περιστερίου απέναντι από το σταθμό του ΚΤΕΛ, γεμίζοντας θλίψη και πόνο την οικογένειά του.

Ο 60χρονος Κ.Π. έκοψε τις φλέβες του, ξάπλωσε πάνω στο μπουφάν του και άναψε ένα τσιγάρο μέχρι να επέλθει αργά και βασανιστικά ο θάνατος. Μόλις οι περίοικοι βρήκαν το άψυχο σώμα του ειδοποίησαν την αστυνομία. Από τα έγγραφα που είχε επάνω του έγιναν αμέσως γνωστά τα στοιχεία του και ενημερώθηκαν οι συγγενείς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr οι γιοι του αδικοχαμένου άνδρα έφτασαν κατευθείαν στο σημείο και ανέφεραν στις Αρχές πως ο πατέρας τους δέχτηκε το πρωί ένα τηλεφώνημα από κάποιο τραπεζικό κατάστημα. Κατόπιν τούτου έδειχνε πολύ πιεσμένος και σκεπτικός. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πίστευαν ότι η απόγνωση θα τον οδηγούσε στο απενοημένο διάβημα. Τα δάνεια και οι υποχρεώσεις «έτρεχαν» και όπως όλα δείχνουν ο 60χρονος πατέρας δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει.

Μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ότι αυτόχειρας δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. Σίγουρα πάντως, το όνομά του προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο των Ελλήνων που κόβουν το νήμα της ζωής τους και αφήνουν πίσω τους ορφανά παιδιά εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου