ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Δαμανάκη θα προτείνει για πρωθυπουργό ο Βενιζέλος

Μοιραστείτε το στο facebook



Μια αποστροφή στις δηλώσεις του κ. Τσίπρα, μετά τη συνάντηση με τον κ. Σαμαρά, δείχνει ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να διενεργηθούν νέες εθνικές εκλογές...
»Απευθύνουμε έκκληση να μην λάβουν νέα βάρβαρα μέτρα μέχρις ότου σχηματιστεί κυβέρνηση. Να μη διανοηθούν να δημιουργήσουν κλίμα τεχνητών εκβιασμών», προειδοποίησε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», από την αποκωδικοποίηση της δήλωσης αυτής προκύπτει ότι στο Συνασπισμό αναγνωρίζουν εμμέσως ότι η προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας δεν θα τελεσφορήσει. Άρα, αυτή την ώρα τουλάχιστον, ως πιθανότερο προβάλλει το ενδεχόμενο διενέργειας νέων εκλογών τον Ιούνιο.

Από την άλλη μεριά ο Ευάγγελος Βενιζέλος φέρεται διατεθειμένος να προτείνει κυβέρνηση εθνικής ενότητας των «φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων» (Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) με πρωθυπουργό «πρόσωπο ευρείας αποδοχής».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Antinews το πρόσωπο αυτό θα είναι ενδεχομένως η … επίτροπος Μαρία Δαμανάκη, την οποία προωθούν για την ίδια θέση και κύκλοι των Βρυξελλών και του ΔΝΤ.

Η εντύπωση πάντως που επικρατεί είναι ότι οι διερευνητικές εκλογές γίνονται για το θεαθήναι και όπως έχουμε ήδη γράψει οδεύουμε … ακάθεκτοι προς νέες εκλογές

Επειδή , λοιπόν, γράφονται διάφορες ημερομηνίες για τη νέα προσφυγή στις κάλπες προσέξτε το εξής: Μέχρι τις 11 Ιουνίου τα σχολεία της χώρας και γενικότερα χιλιάδες ελληνικές οικογένειες, θα ζουν στον αστερισμό των Πανελλαδικών Εξετάσεων που ξεκινούν στις 21 Μαΐου.

Επομένως, μάλλον αποκλείεται το σενάριο των εκλογών στις 10 Ιουνίου αφού δε μπορεί να μετατεθούν τα μαθήματα των Πανελλαδικών και να προκληθεί αναταραχή σε 120.000 νέους και νέες.

Το συμπέρασμα είναι ότι η πιο κοντινή ημερομηνία εντός του Συντάγματος είναι η 17η Ιουνίου, αλλιώς μετά πάει μακριά η βαλίτσα.

Βέβαια, να πούμε ότι και τότε γίνονται εξετάσεις σε ειδικά μαθήματα, αλλά με λιγότερους υποψήφιους και σε λιγότερα εξεταστικά κέντρα.

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου