ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Τις ωφελείται;

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη, Υπ. Βουλευτή της ΝΔ στην Β’ ΠειραιάΜοιραστείτε το στο facebook




Ποιος ωφελείται; Αυτή την απλή σκέψη κάνω, όταν θέλω να δω για ποιον λόγο συμβαίνει κάτι. Ποιος λοιπόν θα ωφεληθεί από ενδεχόμενη μη αυτοδυναμία του Αντώνη Σαμαρά; Ποιοί θα τρίβουν τα βρώμικα χέρια τους; Το ΠΑΣΟΚ,.. η διαπλοκή κι οι κερδοσκόποι. Το Σύνταγμα λέει ότι ο Πρωθυπουργός διορίζει και παύει τους υπουργούς του. Αν κάποιος αποδειχθεί άχρηστος, ανίκανος, διεθαρμένος, αν κάποιος κοιτάει την πάρτη του κι αδυνατεί να ακολουθήσει το ταχύ βήμα που απαιτούν οι καιροί, ο Πρωθυπουργός πρέπει να μπορεί να τον ξαποστείλει από την κυβέρνηση. Η Πατρίδα δεν μπορεί να περιμένει σχοινοτενείς διαπραγματεύσεις φατριών του ΠΑΣΟΚ ή όποιων άλλων. Έτσι στην κυβέρνηση Παπαδήμου καταλήξαμε να έχουμε τέσσερις αναπληρωτές και υφυπουργούς Άμυνας! Ούτε η Σοβιετική Ένωση δεν είχε τόσους, με δυο εκατομμύρια στρατό. Έτσι καταλήξαμε με κυβέρνηση 52 μελών, όταν η Γερμανία με δεκαπλάσιο πληθυσμό έχει 14! Θα θέλει ο Αντώνης να διώξει έναν ανίκανο και θα πρέπει να διαπραγματευτεί με την απίθανη «πολυμελή οργάνωση» που υποδύεται το κόμμα του καθ’ ημάς βαλκανικού σοσιαλισμού.

Θα θέλει να παραπέμψει στην μία και μόνη εξεταστική που υποσχέθηκε, αυτούς που μας οδήγησαν συρόμενους στο Μνημόνιο και κερδοσκόπησαν από αυτό και δεν θα μπορεί., γιατί θα μπορούν ανά πάσα στιγμή να του αφαιρέσουν την δεδηλωμένη.

Το ΠΑΣΟΚ, η διαπλοκή κι οι κερδοσκόποι έχουν ως συνεργάτες τους στην προσπάθεια αυτή, όλους αυτούς που προσπαθούν με ασύστολα ψεύδη και πατριδοκαπηλία να υφαρπάξουν ψήφους. Αυτούς που με μπακάλικο τρόπο υπολογίζουν τα έσοδα της χώρας σε 86 δις, όταν είναι μόλις 58. Αυτούς που επιτίθενται με χυδαίο τρόπο στην παράταξη, με «πρόγραμμα» που λέει πως θα κάνουν πολλά και διάφορα, «εφόσον βρουν εναλλακτικές πηγές δανεισμού». Από τον Πλούτωνα ή την Ανδρομέδα ίσως. Εκεί στον μαγικό πλανήτη των εμφανών εταίρων, στο υπερπέραν όπου ζει ο Πάνος και ο Αλέξης, επενδύουν στο χάος και κάνουν σχέδια. Ο Τσίπρας, με τον οποίο θέλει να συνεργαστεί ο Πάνος, ήταν που τον Δεκέμβρη του 2008, όταν καιγόταν η Αθήνα, έλεγε «μικροαστοί, δεν θα ξανακοιμηθείτε ήσυχοι». Ντεμέκ Τσε Γκεβάρα, στο πιο σινιέ και καλομαθημένο, βυσματίας στο στρατό, που έκανε και σκονάκι, καθ’ ομολογίαν. Ο ίδιος, που ως πρόταση για την οικονομία έχει να προσλάβουμε άλλους 100.000 δημοσίους υπαλλήλους! Θέλει δε να επιβάλλει και έκτακτη εισφορά στους εφοπλιστές, στους εφοπλιστές που αλλάζουν σημαία με ένα τηλεφώνημα και των οποίων τα πλοία τάχα θα μπορούν να κατάσχουν οι δανειστές μας, κατά τον Άη Πάνο τον Καβαλάρη κατά του Τόμσεν. Θέλει δε ο ΣΥΡΙΖΑ και «ανοιχτά κέντρα φιλοξενίας». Αυτή είναι η πρόταση των αληθινών στρατολόγων της Χρυσής Αυγής για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης. Να τρώνε, να πίνουν και να μπαινοβγαίνουν όποτε θέλουν. Μπάτε σκύλοι κι αλεστικά μη δώστε. Να ΄ρθουν κι άλλοι δηλαδή. Τί έχουν λοιπόν τα έρμα και ψοφάνε;



Αδέρφια, καλοκαίρι πλησιάζει, όποιος θέλει μπορεί να ξυρίσει το κεφάλι του, να φορέσει άρβυλα και να κάνει τον vigilante κατά των λαθραίων. Όμως αυτό δεν είναι η απάντηση στο πρόβλημα. Η εφαρμογή του Νόμου και η καταστολή της εγκληματικότητας είναι καθήκον του κράτους. Δεν μπορεί να υποκατασταθεί από τις προθέσεις ιδιωτών, ομάδων και μικρών κομμάτων.

Ας μην εκδικηθούμε τον εαυτό μας. Να δώσουμε στην Πατρίδα ισχυρή κυβέρνηση. Κυβέρνηση με σχέδιο ρεαλιστικό. Είμαστε νοικοκυραίοι. Έχουμε παιδιά, εγγόνια, ανθρώπους που τους αγαπάμε και μας αγαπάνε. Έχουμε το σπίτι μας, την γειτονιά μας, την γη μας, αναστημένη με αίμα, ιδρώτα, με θυσίες. Μια Πατρίδα έχουμε, δεν υπάρχει άλλη. Δεν πρόκειται να μπει στον αυτόματο, ενόσω εμείς θα βγάζουμε την ζοχάδα μας στην κάλπη και τα μάτια μας με τα ίδια μας τα χέρια. Ηγέτη πρέπει να αναδείξουμε, κυβέρνηση για την πιο δύσκολη μάχη της Πατρίδας μετά το 1974. Δείτε τους. Δείτε το «βρώμικο» μάτι τους. Κόψτε φάτσες και βγάλτε συμπέρασμα. Ακούστε, διαβάστε τι λένε. Τερατολογίες, απίθανες μπακάλικες θεωρίες για μια ανύπαρκτη, φανταστική χώρα. Συνθήματα με το κιλό, τυχοδιωκτισμός με τη σέσουλα.

Έχετε επιλογές. Από τα ψηφοδέλτια της κοινωνικά φιλελεύθερης, της λαϊκής και πατριωτικής παράταξης διαλέξτε μαχητές. Διαλέξτε ανθρώπους με ένσημα, αυτούς που προέρχονται από την αληθινή κοινωνία, από τον κόσμο της εργασίας, της επιστήμης. Διαλέξτε πατριώτες. Διαλέξτε μαχητές για τον στρατό που θα οδηγήσει στη πιο μεγάλη μάχη ο Αντώνης. Αυτή που θα ξεκινήσει στις 6 Μαΐου.

Έχουμε ήδη χάσει χρόνο. Δυόμιση ολόκληρα χρόνια. Ο βηματισμός πρέπει να είναι ταχύς, το χέρι μας ατσάλινο.

Δεν κάνετε κέφι τα σόγια; Δεν σας αρέσουν όσοι θεωρείτε «ελαφρείς», λίγους; Ψηφίστε άλλους από το ψηφοδέλτιο. Διαβάστε, μάθετε ποιος είναι ποιος, τι έχει κάνει στη ζωή του. Αναλογιστείτε αν έχει σθένος, ευθύτητα, ικανότητες. Αν έχει φλόγα γι’ αυτό το λαό, γι’ αυτή τη γη, τις αξίες της, την Ιστορία της, τα συμφέροντα της και επιλέξτε τον. Επιλέξτε τους καλύτερους και στείλτε τους στην πρώτη γραμμή, να σταθούν ώμο με ώμο, ασπίδα με ασπίδα, στο πλάϊ του Αρχηγού μας. Ψηφίστε σαν να πυροβολείτε και στείλτε όλες σας τις σφαίρες κατάστηθα στην παρακμή. Δώστε στην Πατρίδα ηγεσία, ελπίδα και δύναμη.

Καλό βόλι.

1 σχόλιο: