ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Οι προτάσεις γάμου πέφτουν βροχή-Μετά την Αδάμου «θύμα» η Ελευθερίου

Μοιραστείτε το στο facebook


«Είσαι υπέροχη. Σ' αγαπώ. Θα με παντρευτείς;», ρώτησε ένας δημοσιογράφος στο Αζερμπαϊτζάν την Ήβη Αδάμου. Μια μέρα μετά, ένας άλλος έκανε το ίδιο -εκτός κάμερας- και στην.. Ελευθερία Ελευθεριόυ. Κάτι που σημαίνει ότι μάλλον η Eurovision είναι ο πιο ερωτικός διαγωνισμός της υφηλίου.

«Ναι!!! Πες μου πότε! Πες μου ώρα, πες μου μέρος, πες μου όλες τις λεπτομέρειες», ήταν η πληρωμένη απάντηση της 18χρονης Ήβης -η οποία καθόλου δεν κόμπλαρε- μπροστά στην δημόσια πρόταση γάμου που της έκανε ερωτοχτυπημένος δημοσιογράφος. Ο οποίος στην συνέχεια της ευχήθηκε μέσα από την καρδιά του να πάει στο Χόλιγουντ, να γίνει μεγάλη σταρ και να εμπνεύσει σπουδαίους σκηνοθέτες.

24 ώρες μετά έγινε ακριβώς το ίδιο και στην περίπτωση της -ψηφισμένης ως πιο σέξι τραγουδίστριας του διαγωνισμού- Ελευθεριάς Ελευθεριόυ. Αυτό αποκάλυψε εκείνη μέσω Skype, δηλώνοντας «Με έχουν αγαπήσει πολύ εδώ στο Αζερμπαϊτζάν και μου έκαναν πρόταση γάμου, αλλά δεν έγινε μπροστά στις κάμερες».

Το μόνο ερώτημα που μένει αναπάντητο, για να διαπιστώσουμε αν κάτι τρέχει με τον αέρα στο Μπακού ή όντως η Eurovision είναι σουπερ ερωτική, είναι αν είχε αντίστοιχες προτάσεις και ο Αλκαίος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου