ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

«Ψαρεύει» ψήφους στα… βαθιά!

Μοιραστείτε το στο facebook




Μία νέα σελίδα στην πλούσια καριέρα του ετοιμάζεται να ανοίξει ο Σάκης Ψάρρας, που πολιτεύεται στις προσεχείς εκλογές στα Γρεβενά με το ΠΑ.ΣΟ.Κ..
Μια ακόμη ευχάριστη έκπληξη επεφύλασσε στους φίλους του αθλήματος ο πρώην πασαδόρος της γαλλικής Ναρμπόν, Σάκης Ψάρρας. Όπως σας είχε προϊδεάσει το greekvolley.com o Έλληνας άσος, μετά τους αγώνες του στα 9Χ9 γήπεδα του βόλεϊ, ετοιμάζεται πλέον να «παίξει μπάλα» και στα γήπεδα της πολιτικής.
Με σύνθημα λοιπόν «τα πράγματα αλλάζουνε από μέσα» ο 39χρονος πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ, κατεβαίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου στη λίστα των υποψηφίων το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στα Γρεβενά!
Αφού λοιπόν διαφήμισε την Ελλάδα με το παιχνίδι και το εντυπωσιακό του… συρτάκι στην Ναρμπόν, ανοίγοντας το δρόμο για τον ερχομό των διεθνών, Πετρέα και Προύσαλη, ο πρώην πρωταθλητής του Παναθηναϊκού, πιστός στο... αγαπημένο του χρώμα, το «πράσινο», δοκιμάζει τις ικανότητες, αλλά και τις αντοχές του σε έναν άλλον τομέα. Την πολιτική. Χώρος που, για όποιον γνωρίζει καλά tον Γρεβενιώτη άσο, "φλέρταρε" από καιρό.

Πολιτικά ευαισθητοποιημένος και έντονα πολιτικοποιημένος από παλιά, ο Ψάρρας είχε «γράψει ιστορία» το 2004 στην αποστολή του Παναθηναϊκού στην ιταλική Μόντενα, τις μέρες που στην Ελλάδα διεξάγονταν εκλογές.
Συγκεκριμένα,μετά τους αγώνες του final 4 του CEVCup και ενώ το χιόνι είχε αποκλείσει αεροδρόμια, λιμάνια και δρόμους για πολλές ώρες, ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού, ρίσκαρε να επιστρέψει οδικώς στην πατρίδα προκειμένου να προλάβει να φτάσει στη χώρα μας και να ασκήσει εγκαίρως το εκλογικό του δικαίωμα.

Εκτός λοιπόν από τους αγώνες του και τις διακρίσεις του στα γήπεδα, ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στη μονοεδρική περιφέρεια των Γρεβενών έχει να δείξει και σημαντικό κοινωνικό έργο. Από το 2000-2003 ως Γενικός γραμματέας του ΠΑΣΑΠ και από το 2009 ως πρόεδρος του Συνδέσμου μάχεται για την προάσπιση των συμφερόντων – δικαιωμάτων των Αμειβομένων Πετοσφαιριστών, ενώ από το 2010-2011 διετέλεσε και Πρόεδρος Επιτροπής Διοίκησης Κ.Ε.ΙΠΠ. (Κέντρο Εκπαίδευσης Ιππασίας) Ν.Π.Δ.Δ.

Ο 39χρονος Πτυχιούχος Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Eθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας, από τα πρώτα πάντως… ανάμεικτα μηνύματα που έχει δεχθεί από φίλους και γνωστούς στο FACEBOOK, καταλαβαίνει πως το μονοπάτι που επέλεξε είναι δύσβατο, αλλά όπως τονίζει και ο ίδιος «πάντα μου αρέσανε τα δύσκολα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου