ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Πανελλαδικές: Βατά τα θέματα στα Μαθηματικά, παγίδα στη Βιολογία..

Μοιραστείτε το στο facebook




Σε τέσσερα μαθήματα γενικής παιδείας, τα Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής, την Ιστορία και τη Φυσική διαγωνίστηκαν την Τετάρτη οι υποψήφιοι για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας...


Τα Μαθηματικά, τα οποία είναι και κρίσιμο μάθημα για όσους επιδιώκουν την εισαγωγή τους σε οικονομικά Τμήματα, ήταν εφέτος ευκολότερα από ό,τι τα αντίστοιχα περυσινά σύμφωνα με τις εκτιμήσεις εκπαιδευτικών και βαθμολογητών που μίλησαν στο «Βήμα».

Ωστόσο στη Βιολογία το θέμα Δ2, που ζητούσε από τους υποψηφίους να προσδιορίσουν εικόνες του νέφους της Αθήνας σε διαφορετικές ώρες της ημέρες, κρίνεται από βιολόγους ως αμφιλεγόμενο και πιθανολογείται ότι μπορεί να δυσκόλεψε πολλούς μαθητές. Το θέμα αυτό μπορεί να «κοστίσει» έως και 2 μονάδες στις είκοσι, όπως λένε εκπαιδευτικοί στο «Βήμα».

Στην Ιστορία και τη Φυσική, όπου όμως διαγωνίζονται μόνο λίγες εκατοντάδες υποψηφίων τα θέματα ήταν αναμενόμενης δυσκολίας και δεν παρουσίασαν προβλήματα ή ασάφειες.

Την Παρασκευή οι υποψήφιοι εξετάζονται στη Φυσική Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (και των δυο κύκλων) και τη Νεοελληνική Λογοτεχνία Θεωρητικής Κατεύθυνσης.

Δείτε τα θέματα ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου