ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Επιστολή του κ.Ανδρέα Τόσκα στον Διοικητή του Νοσοκομείου Γρεβενών

Μοιραστείτε το στο facebook









κ. Διοικητά 
Σας κοινοποιούμε την υπ΄αριθ. 2/2012 απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Σπηλαίου και σας παρακαλούμε θερμά να ενσκήψετε με την επιβαλλόμενη..
ευαισθησία στο ζήτημα της έλλειψης αγροτικού ιατρού.

Το Σπήλαιο είναι ένας οικισμός που βρίσκεται στην ορεινή ζώνη των Γρεβενών στις νοτιοδυτικές παρυφές του όρους Όρλιακα.

Οι απαράμιλλου κάλλους ομορφιές της άγριας φύσης της περιοχής, η τεράστια ιστορική αξία του οικισμού, στον οποίο εδόθη η μεγαλειώδης μάχη υπό του οπλαρχηγού Θεόδωρου Ζιάκα κατά των Τούρκων, η ύπαρξη της Βυζαντινής Ι.Μ. Κοιμήσεως της Θεοτόκου χαρακτηρίζουν το Σπήλαιο το άρμα της προβολής του τόπου μας σε πανελλήνιο και όχι μόνο επίπεδο.

Κατόπιν αυτού με δεδομένο ότι το Σπήλαιο είναι ένας οικισμός στον οποίο διαβιούν μόνιμα 80 ηλικιωμένοι συνδημότες μας, σας παρακαλούμε πολύ να επιληφθείτε του ζητήματος ώστε ο αγροτικός ιατρός να επισκέπτεται τον οικισμό για τουλάχιστον κάποιες ώρες πριν την επίσκεψή του στο οικισμό του Ζιάκα, ώστε να εξυπηρετεί του πολίτες και να μην αναγκάζονται να κατέρχονται στα Γρεβενά ή στο Ζιάκα, στερούμενοι και μεταφορικών μέσων.

Ευελπιστώντας στην καλή σας διάθεση για την επίλυση του προβλήματος σας γνωρίζουμε ότι είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε δική μας ενέργεια προς τούτο συνιστάμενη στην εξυπηρέτηση του αγροτικού ιατρού.

Παρεμπιπτόντως θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε γίνει και αποδέκτες παραπόνων από κατοίκους της Κρανιάς για έλλειψη πιεσόμετρου και διαβητόμετρου από τον αγροτικό ιατρό και σας παρακαλούμε για την επίλυση και αυτού του ζητήματος.


Με Εκτίμηση
Ο Γενικός Γραμματέας
Ανδρέας Τόσκας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου