ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Καμμένος και Τσίπρας θα αθωώσουν ΓΑΠ και ΠΑΣΟΚ;

Μοιραστείτε το στο facebook





Θυμάστε τον Καμμένο που κατηγορούσε ως “δωσίλογο” και “προδότη” τον ΓΑΠ; Που έλεγε ότι η οικογένεια παίζει στα CD’s με την χρεοκοπία της Ελλάδας; Που θα..
έστηνε Ειδικό Δικαστήριο; Ξεχάστε τα αυτά, διότι, σε σύμπνοια με τον Τσίπρα, οδηγούν και αυτοί την χώρα σε εκλογές, παραγράφοντας τα εγκλήματα των Παπανδρέου και των συν αυτώ. Η προκήρυξη νέων εκλογών σημαίνει ότι θα έχει παρέλθει η σύνοδος της Βουλής που προβλέπει το Σύνταγμα, οπότε ο ΓΑΠ είναι προκαταβολικά αθώος.

Εντύπωση προκαλεί πάντως ότι Καμμένος και Τσίπρας που είχαν τον πιο αντιμνημονιακό και καταγγελτικό λόγο αφήνουν τόσο εύκολα τον ΓΑΠ να την γλιτώσει. Ο Καμμένος, μετά την συνάντηση με τον Τσίπρα, βγήκε για να διαπιστώσει αυτό που ήδη ξέραμε: ότι «δεν υπάρχει η αναγκαία πλειοψηφία για να γίνει συζήτηση για τη συγκρότηση κυβέρνησης αντιμνημονιακού μετώπου», καθώς δεν συγκεντρώνεται ούτε καν ο αριθμός των 120 βουλευτών.

Μετά θυμήθηκε ότι διαφωνεί με τον ΣΥΡΙΖΑ σε όλα: οικονομία, Σκόπια, λαθρομετανάστευση, Θράκη. Δεν θυμήθηκε όμως ότι προεκλογικά δήλωνε πως μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ θα συνομιλούσε και θα μπορούσε να συνεργαστεί…

Πάντως εμείς κρατάμε και όσα είπε ο Καμμένος για «οικουμενική» κυβέρνηση: «αν τα άλλα κόμματα που στήριξαν το μνημόνιο αποφασίσουν να αναγνωρίσουν το λάθος τους, να αποσύρουν τις υπογραφές τους και να μετέχουν σε οικουμενική κυβέρνηση κατάργησης του μνημονίου, των δανειακών συμβάσεων».

Κάτι τέτοια «οικουμενικά» λέει και ο κύριος Φώτης που ράβει πρωθυπουργικό κοστούμι…


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου