ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Η ανέξοδη ρητορική του Αλέξη Τσίπρα

Μοιραστείτε το στο facebook




Σε δηλώσεις του από το Παρίσι κατά την διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με τον αρχηγό του Αριστερού Μετώπου, Ζαν Λικ Μελανσόν και τον πρόεδρο.. της Ευρωπαικής Αριστεράς, Πιερ Λωρέν, ο κ. Τσίπρας απάντησε σε ερώτηση για την συνάντησή του με τον Ολάν που δεν έγινε:

“Είναι δικαίωμά του να δέχεται με βάσει το Πρωτόκολλο να συναντήσει αρχηγούς κρατών, αλλά θα πρέπει και ο ίδιος να γνωρίζει ότι πολύ γρήγορα θα κληθεί να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα και κυρίως εάν αυτά που έλεγε προεκλογικά θα ισχύουν και μετεκλογικά.

Διότι εάν ο γαλλικός λαός έστειλε τον Νικολά Σαρκοζί να κάνει διακοπές στο Μαρόκο, τον έστειλε όχι για να αντικατασταθεί από κάποιον που κάνει την ίδια πολιτική, αλλά κάποιον που θα την αλλάξει. Ο Φρανσουά Ολάντ γνωρίζει ότι δεν πρέπει να αθετήσει τις υποσχέσεις του διαφορετικά θα γίνει ένας «Ολαντρέου» και θα κινδυνεύει να έχει την εξέλιξη που είχαμε και στην Ελλάδα“.

Ο χαρακτηρισμός “Ολαντρέου” ανήκει στον Μελανσόν.

“Την ώρα που ο Γάλλος πρόεδρος Ολάντ ταυτίζεται στις θέσεις του με αυτά που επιθυμεί και η Ελλάδα, αυτή την ώρα βρήκε ο κύριος Τσίπρας να τον προσβάλει, ονομάζοντάς τον “Ολανδρέου”, και μάλιστα μες την ίδια την πατρίδα του Γάλλου Προέδρου. Αν δεν είναι επικίνδυνος, είναι εξαιρετικά αφελής” δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Μιχελάκης.

Κάποιος να τον … μαζέψει επειφόντως

Κάποιος θα πρέπει να μαζέψει επειγόντως τον Αλέκη Τσίπρα διότι έχει σηκώσει πολύ ψηλά τον αμανέ και πλέον έχει γίνει επικίνδυνος και δεν είναι απλά ένας γραφικός. Μετά τον ανοίκειο χαρακτηρισμό Ολαντρέου που χρησιμοποίησε επιτιθέμενος στον Φ. Ολάντ, ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε «ιμιτασιόν έκδοση του Νικολά Σαρκοζί» τον Αντώνη Σαμαρά ενώ επιτέθηκε και στην Αγ. Μέρκελ.

Σε μια προσπάθεια να παρουσιάσει σκληρό πρόσωπο στην Ευρώπη και να κερδίσει ψήφους στην Ελλάδα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εσκεμμένα επέλεξε τον εξωτερικό για να προχωρήσει σ΄αυτές τις εξαιρετικά επικίνδυνες για τη χώρα προσωπικές επιθέσεις.

«Πιστεύουμε ότι στις 17 Ιουνίου οι δυνάμεις της ελπίδας στην Ελλάδα θα κερδίσουν τις δυνάμεις του τρόμου και του φόβου. Και η Αριστερά θα πετύχει μια σημαντική ιστορική νίκη απέναντι στον ομοϊδεάτη του κ. Σαρκοζί, στον κ. Σαμαρά που αποτελεί μια ιμιτασιόν εκδοχή του κ. Σαρκοζί στην Ελλάδα. Και πιστεύουμε ότι αυτή η νίκη θα αποτελέσει την αρχή σημαντικών ανακατατάξεων και εξελίξεων σε όλη την Ευρώπη προς όφελος όλων των ευρωπαϊκών λαών» είπε ο κ. Τσίπρας. Και συνέχισε στοχοποιώντας τη Μέρκελ

«Η Ελλάδα είναι μία κυρίαρχη χώρα. Δεν είναι η κ. Ανγκέλα Μέρκελ αυτή που θα αποφασίσει εάν θα πάμε σε δημοψήφισμα ή όχι. Δεν υπάρχει τίποτα για να διαπραγματευτούμε σε ότι αφορά το μνημόνιο. Αυτό που θα πρέπει να ξανασυζητήσουμε δεν είναι το μνημόνιο αλλά το δημόσιο χρέος», τόνισε. «Η κ. Μέρκελ πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι είναι ισότιμη εταίρος στην ΕΕ, η οποία δεν έχει ενοικιαστές ούτε ιδιοκτήτες» ανέφερε ακόμα.

Και σε μια ένδειξη άκρατης αλλαζονίας τόνισε:

«Δεν ξέρω αν φοβίσαμε την Ευρώπη, αλλά μάλλον την ξαφνιάσαμε απ’ ότι φαίνεται από την παρουσία σας εδώ σήμερα και ίσως αυτός να είναι ένας από τους στόχους μας. Να αναγκάσουμε τις ευρωπαϊκές ηγεσίες να δουν το πρόβλημα. Η κρίση του χρέους δεν είναι ένα ελληνικό πρόβλημα

Είπε κι άλλα πολλά, αλλά δεν έχει νόημα να τα αναφέρουμε. Κι αυτό διότι ο κ. Τσίπρας πουλάει τζάμπα μαγκιά. Ποτέ δεν ανέλαβε κάποια θέση ευθύνης ώστε να καταλάβει που πάει η χώρα χωρίς αποφάσεις.

Επίσης, είναι εμφανής η προσπάθειά του να εμφανίσει εαυτόν ως τη δύναμη του καλού που όλα τα κάνει για το καλό της πατρίδας ενώ οι υπόλοιποι που δεν είναι μαζί του είναι οι κακοί, οι προδότες, οι ανθέλληνες.

Ο κ. Τσίπρας προφανώς αγαπάει περισσότερο την Ελλάδα από τους υπόλοιπους, γι’ αυτό και αυτάρεσκα συνεχίζει και στο εξωτερικό το ίδιο βιολί. Κάποιος λοιπόν πρέπει να τον μαζέψει διότι αν ο λαός αποφασίσει να τον κάνει πρωθυπουργό τότε η Ελλάδα θα απομονωθεί ακόμη περισσότερο κι από τη Βενεζουέλα του φίλου του κ. Τσίπρα, Τσάβες.

Antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου