ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Και καλά, αυτοί σου λέω είναι αδιόρθωτοι!! Εμείς ;;

Μοιραστείτε το στο facebook





Αναπαράγουμε τουλάχιστον τα τελευταία σαράντα χρόνια ένα πολιτικό σύστημα το οποίο χάριζε το χρήμα του κράτους με στημένους διαγωνισμούς ..
και χαριστικές διατάξεις στα αφεντικά του και στους εκάστοτε ημετέρους . 
Από τα κλεμμένα εξασφάλιζαν παράλληλα ένα καλό μερίδιο για τον εαυτό τους ώστε τα παιδιά τους να έχουν την οικονομική ευχέρεια και να γίνουν και αυτά μια μέρα Υπουργοί . Όλοι το βλέπαμε αλλά η διοίκηση τους περισσότερους από εμάς μας έκανε συνενόχους της με μικρά σχετικά ανταλλάγματα . 
Σαν πρόεδροι ή μέλη επιτροπών διαγωνισμών έργων και προμηθειών ή και παραλαβών , δήθεν δεν βλέπαμε την κομπίνα. Κάποιοι λίγοι που πίστευαν πως όταν κλέβουν κάποιοι το κράτος , είναι σαν να τους κλέβουν το σπίτι τους , ήταν πάντα στην απέξω αν όχι υπό διωγμό. 
 Σε ότι αφορά την δικαιοσύνη , συχνά λυπούμαι τους τίμιους δικαστές , οι οποίοι είναι οι περισσότεροι , διότι είναι αναγκασμένοι να εκδικάζουν μέσα σε ένα θεσμικό πλαίσιο που θεσπίζουν οι πολιτικοί . 
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο πολύ συχνά ενώ βρίσκουν το δίκαιο απέναντι στο νόμιμο είναι υποχρεωμένοι να αποφασίζουν με βάσει εκείνο που οι πολιτικοί όρισαν σαν νόμιμο , ακόμα και όταν το όρισαν σαν νόμιμο σε κάποιες μεταμεσονύκτιες συνεδριάσεις ολιγομελών θερινών τμημάτων της Βουλής . 
Θέλω να πω ξεκάθαρα την γνώμη μου. Μόνο οι πολιτικοί που κυβέρνησαν αλλά και το επάνω από αυτούς κατεστημένο που υπηρετούν , έχει όλη την ευθύνη για ότι συμβαίνει σήμερα στον τόπο μας και στο λαό . 
Ο ίδιος ο λαός δίκαια άδικα εκμαυλισμένος από αυτούς, τους υπηρέτησε και τους ψήφιζε . 
Σήμερα και αύριο όμως δεν έχουν και δεν θα έχουν πλέον κάτι να του δώσουν παρά μόνο φτώχεια και εξαθλίωση και έτσι συσπειρώνονται για να διασωθούν οι ίδιοι και όχι για να σώσουν το λαό . 
Ας δοκιμάσει και ο λαός να δει αν μπορεί και αυτός , να τους στείλει επιτέλους στα σπίτια τους ΟΛΟΥΣ όσους κυβέρνησαν μέχρι σήμερα . 
Και μην ξεχάσει πως ο κύριος Κουβέλης ενώ μετά τις 6 του Μάη μπορούσε να στηρίξει ή να στηριχθεί σε μια κυβέρνηση 168 βουλευτών και να μας σώσουν , όπως έλεγε , επέμενε μεγαλόψυχα να είναι μέσα σε αυτή την κυβέρνηση και ο κύριος Τσίπρας . 
Είναι προφανές πως ήθελε να μοιραστεί μαζί του τη δόξα της σωτηρίας μας …. 
 Τόσο βλάκες μας θεωρούν όλοι . 
Και καλά , αυτοί σου λέω είναι αδιόρθωτοι!! Εμείς ;;

Λεωνίδας Ορφανουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου