ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

«Η ελληνική έξοδος από το ευρώ συμφωνήθηκε»

Η αποστολή της τρόικας κρίθηκε αδύνατη
Μοιραστείτε το στο facebook





Τον τελευταίο καιρό η Ελλάδα είναι πρώτο θέμα σε ξένα ΜΜΕ. Παρά το γεγονός ότι εκατοντάδες δημοσιεύματα κάνουν λόγο για αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ, η γερμανική εφημερίδα..

«Deutsche Wirtschafts Nachricthen» το θεωρεί τελειωμένη υπόθεση.

Σε δημοσίευμά της με τίτλο «Η ελληνική έξοδος συμφωνήθηκε» (The Greece-exit is a done deal), η εφημερίδα που επικαλείται πηγές από χρηματοοικονομικούς κύκλους της Ευρώπης και της ΕΚΤ αναφέρει ότι η Ελλάδα δεν θα αποτελεί μέρος της ευρωζώνης.


Ωστόσο αυτό που προξενεί εντύπωση είναι ότι η αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ δεν είναι συνάρτηση με το αποτέλεσμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου.


Στο άρθρο αναφέρεται ότι είναι ειλημμένη απόφαση να σταματήσει η χρηματοδότηση της Ελλάδας καθώς δεν έχει επιτευχθεί κανένας στόχος από το πρόγραμμα προσαρμογής, κάτι που γίνεται από την υπογραφή του πρώτου μνημονίου.


Παράλληλα τονίζεται ότι παρά το γεγονός ότι δόθηκε αρκετός χρόνος στην τροίκα να φέρει εις πέρας την αποστολή της τελικά το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό και η αποστολή κρίθηκε αδύνατη.

Παράλληλα η εφημερίδα κάνει λόγο και για της δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου για τις οποίες αναφέρει ότι εμμέσως επιβεβαίωσε ότι η Ευρώπη προετοιμάζεται για έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη.


Newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου