ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο Γρεβενιωτών Μουσικών







Πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 14 Μαΐου, η συνάντηση και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γρεβενιωτών Μουσικών...

 Ειδικότερα στην θέση του Προέδρου εξελέγει ο κ. Γιώργος Δούμας, Αντιπρόεδρος ο κ. Χρήστος Γρίδας, Γραμματέας ο κ.Νίκος Μπέλτσιος, Ταμίας ο κ.Γεώργιος Αργυρόπουλος και Μέλος ο κ. Σταύρος Μήτσιαλος. 
 Κατά την διάρκεια της συνάντησης τα μέλη του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν διάφορα θέματα που αφορούν τον σύλλογο, αλλά και να σχεδιάσουν μελλοντικές δράσεις. 
 Το Δ.Σ. καλεί όλους τους Γρεβενιώτες που αγαπάνε την μουσική, να γίνουν μέλη, να πλαισιώσουν τις δραστηριότητες του Συλλόγου, να κάνουν τις προτάσεις τους, να δώσουν τις ιδέες τους και να συμμετάσχουν ενεργά στις δράσεις που προγραμματίζονται ή θα προγραμματιστούν στο μέλλον. 
Τέλος απευθυνόμαστε προς όλους τους τοπικούς πολιτιστικούς φορείς για πολύπλευρη συνεργασία σε όλους τους τομείς. Για τις εγγραφές θα ενημερωθείτε προσεχώς και σύντομα θα μπορείτε να επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα του συλλόγου. 
 Με τιμή 
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου