ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Νέος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ως πρόεδρος της Δόξας Κρανούλας, φέρεται εμπλεκόμενος σε παράνομα στοιχήματα








“Μπίγκο” πέτυχε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην προσπάθεια ανανέωσης του παραπαίοντος ΠΑΣΟΚ καθώς ο “δικός του” άνθρωπος στα Γιάννενα, ο νεοεκλεγείς βουλευτής..
Μιχάλης Κασσής, φέρεται εμπλεκόμενος στο κύκλωμα των παράνομων στοιχημάτων στο ποδόσφαιρο.


Ο βουλευτής, ως πρόεδρος της Δόξας Κρανούλας, φέρεται να έχει πιαστεί από τον κοριό της ΕΥΠ στις συνολικά 39.000 συνομιλίες που έχουν καταγραφεί και που είναι στα χέρια του Ανακριτή. Στην υπόθεση εμπλέκεται και ο μεγαλοπαράγοντας της Ηλιούπολης Γ. Τσακογιάννης, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί, με την κατηγορία ότι είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο κύκλωμα των στημένων παιχνιδιών με τα παράνομα στοιχήματα.


Ειδικότερα, σε ένα έγγραφο με «απαγγελία νέων κατηγοριών», που αναφέρεται στον κ. Τσακογιάννη, παρουσιάζεται στην παράγραφο ΣΤ’ το εξής: «Στην Αθήνα και τη Σκύδρα, κατά το χρονικό διάστημα από 1-3-2001 μέχρι 20-3-2011, ενεργώντας ως αποκλειστικός ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (η οποία την περίοδο 2010-2011 συμμετείχε στην κατηγορία FOOTBALL LEAGUE- Β’ Εθνική), από κοινού με τους συγκατηγορούμενους σου Ιωάννη Ναυρινιάδη, Γεώργιο Τυριακίδη ( πρόεδρο και προπονητή, αντίστοιχα, της Αετός Σκύδρας), Μιχάλη Κασσή (πρόεδρο της Δόξα Κρανούλας)…, κατόπιν συναπόφασης και με κοινό δόλο, με συγκλίνουσες επιμέρους πράξεις, ταυτόχρονες ή διαδοχικές, αποδεχόμενοι δε άπαντες την πραγμάτωση της αντικειμενικής υπόστασης του παρακάτω περιγραφόμενου εγκλήματος της παράβασης του άρθρου 132 (Δωροδοκία- Δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα) του Ν. 2725/1999 και γνωρίζοντας ότι ο καθένας από εσάς ενεργεί με δόλο τέλεσης αυτού και θέλοντας να ενώσει ο καθένας τη δράση του με εκείνη των υπολοίπων, προσφέρατε, υποσχεθήκατε και δώσατε σε ποδοσφαιριστές, διαιτητές ή διοικητικούς παράγοντες…δώρα, ωφελήματα ή άλλες οποιεσδήποτε παροχές, με σκοπό να αλλοιωθεί το αποτέλεσμα ποδοσφαιρικού αγώνα, που επρόκειτο να διεξαχθεί και, συγκεκριμένα, με σκοπό τη «χειραγώγηση» (στήσιμο) και την αλλοίωση του αποτελέσματος του αγώνα ΠΑΕ (ΤΑΠ) Αετός Σκύδρας – (ΤΑΠ) Δόξα Κρανούλας για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα FOOTBALL LEAGUE 2- Βόρειος Όμιλος, που επρόκειτο να διεξαχθεί μεταξύ των δύο ως άνω ομάδων στις 9-3-2011 και να αποκομίσετε περαιτέρω παράνομο περιουσιακό όφελος από τη συμμετοχή σας σε στοιχηματικές διοργανώσεις του εξωτερικού, οι οποίες περιελάμβαναν τον ως άνω «χειραγωγημένο» αγώνα. Από την ως άνω δε αξιόποινη πράξη σας, επήλθε πράγματι το αποτέλεσμα (επιτεύχθηκε ο σκοπός) που επιδιώκατε, αφού το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε (κατ’ αλλοίωση) στο 1-0 υπέρ της ομάδας Αετός Σκύδρας..».


Η υπόθεση έχει πολύ ψωμί ακόμη, ωστόσο είναι εντυπωσιακό πως, ο Ευάγγελος, που … ευαγγελίζεται την κάθαρση, έχει δίπλα του έναν άνθρωπο ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει πολλαπλά ραντεβού με τη δικαιοσύνη.
Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου