ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

«Ο Μάικλ Τζάκσον με διέταξε να δολοφονήσω τον αδερφό του, Ράντι»

Μοιραστείτε το στο facebook



Το σκοτεινό πρόσωπο ενός ειδώλου αποκαλύπτει -ή τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει- σήμερα ο πρώην σωματοφύλακάς του, Ματ Φίντες ο οποίος επίσης θα..

διεκδικήσει δικαστικά την πατρότητα του μικρού γιου του Μάικλ Τζάκσον!

Ο βασιλιάς της ποπ ήταν ένας παρανοϊκός, μανιακός κι απρόβλεπτος τύπος ο οποίος είχε ψύχωση με τον μεγαλύτερο αδερφό του Ράντι, σύμφωνα πάντα με τα όσα δήλωσε ο Φίντες στην βρετανική εφημερίδα The Sun.

«Ο Μάικλ ήταν σε πόλεμο με τα αδέρφια του για πολλά χρόνια. Προσπαθούσαν απεγνωσμένα να τον πείσουν να υπογράψει το συμβόλαιο των 500.000 δολαρίων για την επανένωση των Jackson 5 και μια περιοδεία τους», υποστηρίζει ο πρώην σωματοφύλακας του Μάικλ Τζάκσον και περιγράφει πως «Τα πράγματα είχαν φτάσει στα όριά τους όταν ο Ράντι προσπάθησε μια μέρα να σπάσει τον κλοιό των σωματοφυλάκων του και να τον συναντήσει σε ένα σπίτι που νοίκιασε. Ο Μάικλ διέταξε να τον πυροβολήσουμε»!

Κανείς βεβαίως δεν πυροβόλησε τον Ράντι Τζάκσον. «Είχε τρομάξει τόσο πολύ ώστε πήρε αμέσως τηλέφωνο και άρχισε να απειλεί πως θα μιλήσει στις εφημερίδες. Τηλεφώνησε στους σωματοφύλακες και είπε πως αν τον πυροβολούσαμε θα το μάθαινε όλος ο κόσμος», συνεχίζει ο Φίντες και καταλήγει: «Ο Μάικλ είχε τρελαθεί από τα ναρκωτικά, δεν ήξερε τί έκανε και ο Ράντι ήταν τυχερός που δεν έπαθε τίποτε»...

Ο Ματ Φίντες ήταν πράγματι ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που ήξεραν πολύ καλά τον Μάικλ Τζάκσον και τον ζούσε στην καθημερινότητά του αλλά και ένας από τους λίγους που πετούν λάσπη μετά τον θάνατό του (25 Ιουνίου 2009).

Λίγες εβδομάδες πριν ο Φίντες είχε υποστηρίξει πως ο μικρότερος γιος του Μάικλ Τζάκσον, Πρινς Μάικλ ο δεύτερος (ή απλά Μπλάνκετ) είναι δικό του παιδί. «Μου είχε ζητήσει το σπέρμα μου γιατί ήθελε έναν γιο... πιο αθλητικού τύπου», έλεγε τότε ο πρώην σωματοφύλακας και δάσκαλος πολεμικών τεχνών.

Εχει επίσης υποστηρίξει πως ο Μάικλ Τζάκσον σιχαινόταν την Μαντόνα, συμπαθούσε τους Ναζί και τσιμπούσε με καρφίτσες μια κούκλα βουντού με τη φωτογραφία του Στίβεν Σπίλμπεργκ... Τίποτα από όλα αυτά ωστόσο δεν έχουν αποδειχτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου