ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Μαθητής μιλούσε με φίλη του στο ipad και είδε έναν άντρα να δολοφονεί τη μάνα της!

Μοιραστείτε το στο facebook


Η κοπέλα έφυγε από την οθόνη για να δει τί συμβαίνει και ο φίλος της που περίμενε για τη συνέχεια της βιντεοκλήσης έγινε μάρτυρας στυγερής δολοφονίας...

Τη συνομιλία των δύο εφήβων στο Μίντλσεξ Κάουντι της Μασαχουσέτης (ΗΠΑ) διέκοψαν οι φωνές από τον έντονο καυγά της μητέρας με τον σύντροφο -και πατριό- της κοπέλας.

Η 38χρονη Κρίστεν Πουλισιάνο και ο 39χρονος Κρίστοφερ Πιαντεντόζι βρίσκονταν στην κουζίνα και η κόρη της γυναίκας που ήταν στην κρεβατοκάμαρα ζήτησε από τον συμφοιτητή με τον οποίο μιλούσε μέσω βιντεοκλήσης να περιμένει προκειμένου εκείνη να πάει να δει τί συμβαίνει. Η κοπέλα άφησε την πόρτα ανοιχτή και ο φίλος της έβλεπε τον διάδρομο μέσα από την κάμερά του η οποία είχε παραμείνει ανοιχτή.

«Μπορούσα να ακούσω τη φίλη μου να φωνάζει: Τί κάνεις με το μαχαίρι; Θα σκοτώσεις τη μάνα μου; Η Πουλισιάνο ούρλιαζε: Σε παρακαλώ, σε παρακαλώ ενώ η φίλη μου άρχισε ξαφνικά να λέει: Όχι, όχι! Η αντρική φωνή έλεγε: Πρέπει να πεθάνεις, πρέπει να πεθάνεις!», κατέθεσε ο νεαρός στους αστυνομικούς μέσω εκπροσώπου καθώς ο ίδιος είναι ακόμη σε κατάσταση σοκ.

«Ακουσα την γυναίκα να λέει: Κρις σε παρακαλώ σταμάτα. Σε αγαπώ και αμέσως μετά κραυγές πόνου. Η φίλη μου έκλαιγε και ο 20χρονος αδερφός της, γιος του Κρις, βγήκε από την κουζίνα ουρλιάζοντας ότι η μητέρα του είχε δολοφονηθεί. Υπήρχαν αίματα», συνεχίζει ο έφηβος μάρτυρας.

Όταν έφτασε η αστυνομία τα παιδιά έκλαιγαν, ο δράστης ήταν άφαντος και η γυναίκα ήταν στο πάτωμα μέσα σε λίμνη αίματος. Η έκθεση των ιατροδικαστών αναφέρει ότι η Κρίστεν Πουλισιάνο δέχτηκε 34 χτυπήματα από κουζινομάχαιρο αλλά τα μοιραία τραύματα ήταν εκείνα που έγιναν στον λαιμό.

Όταν ο άντρας παραδόθηκε στην αστυνομία, οι ντετέκτιβ βρήκαν δύο σημειώματα στο αυτοκίνητό του. Το ένα έγραφε «είμαι άοπλος, έπρεπε απλά να κοιμηθώ» και στο δεύτερο «άφησα το μαχαίρι στο τραπέζι. Συνέχιζε να μιλάει. Με χτύπησε. Τη μαχαίρωσα. Ολα έγιναν μπροστά στα παιδιά. Όχι, όχι, όχι. Συγγνώμη». Το δεύτερο σημείωμα είχε και υπογραφή: ο ηλίθιος...
Η δίκη θα ξεκινήσει στις 7 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου