ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

O Μάνος προτιμά τη Ντόρα από τον Σαμαρά

Μοιραστείτε το στο facebook





«Είναι ευκολότερο και πιο λογικό να υπάρξει συνεργασία της Δράσης με τη Δημοκρατική Συμμαχία παρά με τη ΝΔ σε ενδεχόμενες νέες εκλογές» τόνισε ο Στέφανος Μάνος,.. σημειώνοντας ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη.

Ο κ. Μάνος, μιλώντας στον Real fm αναρωτήθηκε πόσο αξιόπιστη είναι η προσπάθεια του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά να συνενώσει την κεντροδεξιά, όταν ο ίδιος τη διέλυσε, διώχνοντας στελέχη.

«Είναι τερτίπι της τελευταίας στιγμής μπροστά στην απελπισία των αποτελεσμάτων;», διερωτήθηκε.

«Η λύση θα βρεθεί μέσα από το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ. Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει απ’ έξω. Είναι δύσκολη και δυσάρεστη δουλειά που πρέπει να γίνει στο ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ» σημείωσε ο πρόεδρος της Δράσης.

«Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα, είναι προφανές, συνεργασίας με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Δεν είμαστε κεντροδεξιά» δήλωσε στο ραδιοσταθμό Flash, o πρόεδρoς του κόμματος Δημιουργία Ξανά Θ. Τζήμερος.

Ο κ. Τζήμερος απέκλεισε και την πιθανότητα συνεργασίας με την Ντόρα Μπακογιάννη κι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας μόνον με το Στέφανο Μάνο, λέγοντας:

«Με την κ. Μπακογιάννη επίσης δεν υπάρχει πιθανότητα, γιατί έχουμε εντελώς διαφορετική πολιτική κουλτούρα. Η πιο συγγενική, ας πούμε, πολιτική ομάδα είναι η Δράση και ο Στέφανος Μάνος» είπε.

Υπέρ την οργάνωσης ενός φιλοευρωπαϊκού μεταρρυθμιστικού μετώπου
H Κεντρική Επιτροπή της Δράσης, εξουσιοδότησε τον πρόεδρο κ. Στέφανο Μάνο, να χειριστεί τις συνομιλίες για την οργάνωση ενός φιλοευρωπαϊκού, μεταρρυθμιστικού μετώπου με άλλους μεταρρυθμιστές και φιλευρωπαϊστές πολιτικούς που θα μπορέσει να εκπροσωπήσει με μαχητικότητα και αξιοπιστία στο ενδεχόμενο εκλογών, τη μεγάλη πλειοψηφία των ελληνίδων και των ελλήνων που αποζητά την έξοδο από την κρίση, μέσα στην Ευρώπη, με κοινωνική γαλήνη, συντεταγμένα και δημοκρατικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου