ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

To υπουργείο Άμυνας ζητά ο κ. Καμμένος για να στηρίξει κυβέρνηση (Δείτε το έγγραφο)

Μοιραστείτε το στο facebook







Όλα εδώ αποκαλύπτονται τελικά. Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, και τον έλεγχο της ΕΔΕΥ (εταιρεία που συστάθηκε για την διαχείριση των υδρογονανθράκων της χώρας) ζητά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων.. Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, προκειμένου να στηρίξει συγκυβέρνηση “για συγκεκριμένο διάστημα ολίγων μηνών“.

Όπως έγινε ήδη γνωστό ο κ. Καμμένος φέρεται να έχει πει στον Κ. Παπούλια ότι αν αύριο του αναφέρει πως συντρέχουν κίνδυνοι για την Ελλάδα, τότε το κόμμα θα παράσχει ανοχή σε κυβέρνηση που θα σχηματιστεί από τα κόμματα. Ως εθνικούς κινδύνους θεωρεί ο Καμμένος και ζητά να ενημερωθεί, αν υπάρχει θέμα άμεσης χρεοκοπίας της χώρας ή αν υπάρχει κίνδυνος στα εθνικά ζητήματα ή αν υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης των τραπεζών.

Με άλλο λόγια λέει τώρα ό,τι έλεγε και ο Σαμαράς όταν στήριζε την δανειακή εξαιτίας της οποίας υποτίθεται ότι αποχώρησαν ο κ. Καμμένος και οι άλλοι από τη ΝΔ.
Να σημειωθεί ότι “ξεχάστηκε” επίσης η δέσμη επτά προτάσεων για τη συμμετοχή του κόμματός του σε οικουμενική κυβέρνηση ειδικού σκοπό. Μεταξύ των προτάσεων εκείνων ήταν η ανακήρυξη της ΑΟΖ, η καταγγελία των δανειακών συμβάσεων, η συγκρότηση επιτροπής λογιστικής ελέγχου των δανείων που συνήφθησαν από το 1974, ομόφωνη δέσμευση των κομμάτων για αλλαγή της νομοθεσίας περί ευθύνης υπουργών και διεκδίκηση γερμανικών επανορθώσεων.

Με ανακοίνωσή τους οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ επιχειρούν να διαψεύσουν ότι ζητούν όσο γράφουμε προηγουμένως:

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δηλώνουμε ότι στη συνάντηση με τον κ.Πρόεδρο τηςΔημοκρατίας, συζητήσαμε μόνο ότι συμπεριλαμβάνονται στα επίσημα πρακτικά που μαςδημοσιοποιήσε η Προεδρία της Δημοκρατίας και τα οποία έχουν ανέβει στο διαδίκτυο μέσω τουfacebook του προέδρου του κινήματος κυρίου Πάνου Καμμένου και που σύντομα θααναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα μας anexartitoiellines.gr.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ για μία ακόμα φορά δηλώνουν ότι τα πάντα τα διαχειρίζονταιενώπιον του ελληνικού λαού και όχι εν κρυπτώ ή παρασκηνιακά.Οι πλαστογράφοι επανήλθαν.

Όμως ιδού η επίμαχη επιστολή των ΑΝΕΛ προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατία η ύπαρξη της οποίας επιβεβαιώνεται και από την Προεδρία της Δηγμοκρατίας και από τα πρακτικά της συνάντησης Παπούλια – Καμμένου


Απόσπασμα από τα πρακτικά της συνάντησης Παπούλια – Καμμένου:
ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Μπορώ να έχω αυτόν τον κατάλογο των προτάσεών σας;

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων): Ευχαρίστως να τον δώσω στη Γραμματεία σας σε μία επιστολή

Οπότε το ερώτημα είναι απλό: υπάρχει ή όχι αυτή η επιστολή; εστάλη ή δεν εστάλη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου