ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Δήμος Θερμαϊκού: Κατασχέσεις για χρέη 2.000.000 ευρώ σε 49 επιχειρηματίες!






Περισσότερα από 2.000.000 ευρώ χρωστούν στον Δήμο Θερμαϊκού 49 επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εστίασης και διαθέτουν εστιατόρια και καφέ-μπαρ..
κατά μήκος κυρίων των παραλιών της περιοχής. Η δημοτική αρχή αποφάσισε να προχωρήσει σε κατασχέσεις των περιουσιών τους, προκειμένου να εισπράξει τις οφειλές, καθώς τα έσοδα του δήμου μειώθηκαν επικίνδυνα και απειλούν την ομαλή λειτουργία του.
«Προχωρήσαμε στην κατάσχεση του εξοπλισμού των παραλιακών καταστημάτων ενός επιχειρηματία, ο οποίος οφείλει 450.000 ευρώ» είπε στη «δημοκρατία» ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Αλεξανδρής, προσθέτοντας ότι «κατασχέθηκαν ομπρέλες, καρέκλες, ξαπλώστρες και τραπέζια, που θα δημοπρατηθούν για να μπουν λεφτά στα ταμεία του δήμου».


Ο κ. Αλεξανδρής επεσήμανε ότι ο δήμος έχει ζητήσει επανειλημμένα από τους επιχειρηματίες να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους και στην περίπτωση που αδυνατούν να εξοφλήσουν το συνολικό ποσό, να προχωρήσουν σε διακανονισμό. «Πρόκειται για οφειλές που έχουν δημιουργηθεί εδώ και αρκετά χρόνια. Δυστυχώς», σημείωσε ο δήμαρχος, «οι εν λόγω επιχειρηματίες δεν συγκινούνται και φαίνεται να αδιαφορούν για τις υποχρεώσεις τους προς τον δήμο. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να προχωρήσουμε σε κατασχέσεις των περιουσιών τους»
Ο δήμαρχος Θερμαϊκού επεσήμανε επίσης ότι δικαστικός κλητήρας αναζητεί σε υποθηκοφυλακεία στοιχεία για την περιουσία των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, προκειμένου να συνταχθούν τα απαραίτητα έγγραφα και να προχωρήσουν οι κατασχέσεις.


Ο κ. Αλεξανδρής εξήγησε, τέλος, ότι ο δήμος δαπανά δεκάδες χιλιάδες ευρώ από τα μειωμένα έσοδά του για τον καθαρισμό και τη φροντίδα των μήκους 47 χιλιομέτρων παραλιών και τόνισε ότι οι επιχειρηματίες θα πρέπει να αποδώσουν τους φόρους που τους αναλογούν, ώστε να συνεχιστεί εύρυθμα η λειτουργία του δήμου.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου