ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

“Παραμύθι” η τοποθέτηση Παπαθανασίου στον ΟΠΑΠ;










Παραμύθι, αλλά με δράκο, η “είδηση” περί ανάληψης της διοίκησης του ΟΠΑΠ από τον Γιάννη Παπαθανασίου..

Ο πρώην υπουργός όχι μόνο δεν ενδιαφέρεται να αναλάβει διευθύνων σύμβουλος στον Οργανισμό αλλά επιχειρεί να ξαναπάρει την έδρα του στο εκλογοδικείο καθώς έχει ζητήσει επανακαταμέτρηση.
Και αυτό είναι μάλλον που ενόχλησε και “χρίστηκε” επικεφαλής του ΟΠΑΠ, αφού σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα άφηνε την εκλογική του έδρα στην… τύχη της.
Σημειώνεται ότι από το πρωί διάφορα σάιτ, μετέδιδαν ότι αναλαμβάνει επικεφαλής του ΟΠΑΠ ο κ. Γιάννης Παπαθανασίου, αντικαθιστώντας τον κ. Σπανουδάκη που προφανώς θα αλλάξει, τόσο στο πλαίσιο “απογαλακτοποίησης” των δημόσιων οργανισμών από την προηγούμενη Παπανδρεϊκή και Βενιζελική τακτική που διόριζαν τους “κηπουρούς” τους σε υψηλές θέσεις στο δημόσιο.
Ήδη, ο “κολλητός” του προέδρου του ΠΑΣΟΚ καθηγητής κ. Κουκιάδης -γνωστός από τις τηλεοπτικές του παρουσίες στην ΕΤ3 και όχι από το έργο του στο Ταμείο- έδωσε την παραίτησή του από το Ταμείο αποκρατικοποιήσεων (χωρίς να κάνει ούτε μία αποκρατικοποίηση από πέρσι τον Ιούλιο), ενώ αναμένεται και του ετέρου “κολλητού” Κώστα Θέου που από το Μέγαρο Μαξίμου και εξ απορρήτων του Γιώργου Παπανδρέου βρέθηκε εν μία νυκτί υποδιοικητής στη ΔΕΗ. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι θα βρεθεί τρόπος να μην πάρει τα 300 χιλιάρικα αποζημίωση που φέρεται να εμπεριέχεται ως όρος στο συμβόλαιό του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου