ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

«Παίζει» με τους διακόπτες ο Φωτόπουλος

Μοιραστείτε το στο facebook







Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να βυθίσει τη χώρα στο… σκοτάδι εν μέσω καύσωνα, υπογραμμίζοντας ότι «η απεργία είναι νόμιμο..
όπλο μας, συνταγματικά κατοχυρωμένο». Ζήτησε από τον Α. Σαμαρά να… αποδείξει ότι οι Ελληνες καταναλωτές θα έχουν φθηνότερο ρεύμα εάν ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΗ και τότε θα… συναινέσουν αμέσως και αυτοί στην ιδιωτικοποίηση
Ειδικότερα, σε δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 98,9», ο γνωστός συνδικαλιστής άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να βυθίσει τη χώρα στο… σκοτάδι εν μέσω καύσωνα, υπογραμμίζοντας ότι «η απεργία είναι νόμιμο όπλο μας, συνταγματικά κατοχυρωμένο».
Οργισμένη ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου, ο οποίος τόνισε με έμφαση ότι «η κυβέρνηση δεν θα αφήσει απροστάτευτους τους πολίτες και τις ευπαθείς ομάδες, δεν θα επιτρέψει τα παιχνίδια με τη Δημόσια Υγεία, δεν θα αφήσει να πληγεί και πάλι ο Τουρισμός μας», προσθέτοντας ότι «δεν πρόκειται να υποκύψει σε απειλές και εκβιασμούς».
Μάλιστα, ο κ. Κεδίκογλου χαρακτήρισε τον κ. Φωτόπουλο «alter ego» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας πως απειλεί τον ελληνικό λαό, εν μέσω καύσωνα, με απεργίες και μπλακ άουτ.
Σημειώνεται ότι προηγουμένως ο Νίκος Φωτόπουλος είχε χαρακτηρίσει τον πρωθυπουργό «τζάμπα μάγκα», ο οποίος «επέλεξε τον εύκολο αντίπαλο, δηλαδή τους συνδικαλιστές, και όχι τους μεγαλοκαρχαρίες, τους κρατικοδίαιτους απατεώνες».
Δεν δίστασε μάλιστα να ζητήσει ακόμη και… δημοψήφισμα, να ερωτηθεί δηλαδή ο ελληνικός λαός εάν επιθυμεί την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ! Σε περίπτωση που ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι αδύνατο, ζήτησε από τον κ. Σαμαρά να… αποδείξει ότι οι Ελληνες καταναλωτές θα έχουν φθηνότερο ρεύμα εάν ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΗ και τότε θα… συναινέσουν αμέσως και αυτοί στην ιδιωτικοποίηση.
Ο κ. Φωτόπουλος πάντως… απάντησε για λογαριασμό του πρωθυπουργού, υπογραμμίζοντας ότι «όπου η ηλεκτρική ενέργεια πέρασε στα χέρια των ιδιωτών, ο καταναλωτής δεν μπορούσε ούτε να ακουμπήσει το δάχτυλό του στον διακόπτη».
Μάλιστα το σωματείο «Σπάρτακος» συμπλήρωσε πως «αν η ηλεκτροδότηση της χώρας αφεθεί στην τύχη των ιδιωτικών συμφερόντων, δεν θα αργήσουμε να έρθουμε αντιμέτωποι με φαινόμενα τύπου Καλιφόρνιας».
Για το μπλακ άουτ, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ τονίζει: «Για ό,τι θα συμβεί, δεν θα ευθυνόμαστε εμείς, οι… αμυνόμενοι. Θα κάνουμε αγώνα ο οποίος αφορά τη δυνατότητα του φτωχού, του άνεργου να χρησιμοποιεί το αγαθό της ηλεκτρικής ενέργειας. Θα αγωνιστούμε να σώσουμε την τελευταία μεγάλη επιχείρηση του ελληνικού λαού».
«…Στο βασίλειο της Κλεοπάτρας δεν βρίσκονται οι εργαζόμενοι»
Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η ανακοίνωση της ΠΑΣΚΕ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, στην οποία επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι «στο βασίλειο της Κλεοπάτρας δεν βρίσκονται η ΓΕΝΟΠ και οι εργαζόμενοι. Βρίσκονται συγκεκριμένοι ένοικοι και καλεσμένοι που απολαμβάνουν τα πλούτη του σε βάρος των εργαζομένων. Βρίσκονται οι κρατικοδίαιτοι ιδιώτες ψευτοεπενδυτές, οι φοροφυγάδες και οι φοροκλέφτες. Βρίσκονται τα πολιτικά πρόσωπα που με κότερα επιχειρηματιών διασχίζουν το Αιγαίο και διασκεδάζουν στις παραλίες της Μυκόνου».
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου