ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

…Ξέφυγε τελείως ο κ. Φωτόπουλος, πρώην ΠΑΣΟΚ και νυν ΣΥΡΙΖΑ






Η σοφία του λαού λέει: Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι. Τώρα αν το κρεβάτι είναι του … Μαξίμου και ο …χωριάτης είναι κομματικό στέλεχος επί χρόνια του βαθέως ΠΑΣΟΚ και εσχάτως..
προσκολλημένος στον Αλέξη Τσίπρα, αυτό είναι πια για ψυχιατρική εξέταση.
Ο λόγος για τον Ν. Φωτόπουλο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ο οποίος με ανοικτή επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό, τους βουλευτές και τα ΜΜΕ καταγγέλλει στοχοποίηση από μερίδα του Τύπου, ενώ παράλληλα εκφράζει φόβο ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.
Ο άνθρωπος την έχει δει οσιομάρτυρας, ακατάβλητος υπερασπιστής των εργαζόμενων, ίσως ο νέος Τσε Γκεβάρα που θα ξεκινήσει την ελληνική προλεταριακή επανάσταση.
Τον στοχοποίησαν όλοι, λέει, και κινδυνεύει η ζωή του. Ακόμη και ο Σαμαράς που είπε στη Βουλή για τον προστατευόμενο του κ. Τσίπρα «Αποχαιρέτα την Αλεξάνδρια που χάνεις», σύμφωνα με τον κ. Φωτόπουλο, κι αυτό αποτελεί απειλή για τη ζωή του.


Στην επιστολή του κάνει επίσης λόγο “για λυσσαλέα και ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον του, που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του”. Και επικαλείται άρθρα με τίτλο «Σκοτώστε τώρα τον “Φωτόπουλο” (που κρύβετε μέσα σας)» και «Μην πειράζετε το σκάλπ του Φωτόπουλου». Αναφέρει ακόμη πως δεν απείλησε τη χώρα με μπλακ-άουτ αλλά δήλωσε ότι «εάν χρειαστεί θα ασκήσουμε το νόμιμο, συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά μας της απεργίας», για να μην αυξηθεί η τιμή της κιλοβατώρας.
Τόσα χρόνια που έπαιρναν από την πίσω πόρτα επιδοτήσεις δεν κινδύνευε η ζωή του κ. Φωτόπουλου και των συνδικαλιστών της ΔΕΗ;
Τόσα χρόνια που ήταν κράτος εν κράτει μέσα στη ΔΕΗ και συνδιοικούσαν με την εκάστοτε διοίκηση, δεν τον απειλούσε κανείς; Τον προστάτευε η αγάπη του λαού και των εργαζόμενων;
Ο κ. Φωτόπουλος μάλιστα καταλήγει λέγοντας ότι η οικονομική του κατάσταση είναι η ίδια πάντοτε, ζει στο ίδιο σπίτι, δεν έχει πλουτίσει, κανείς δεν τον έβαλε στη ΔΕΗ ούτε διόρισε τη γυναίκα του.
Εμείς να τον πιστέψουμε, ο άνθρωπος είναι τίμιος και δεν έχει βάλει το χέρι στο βάζο με το μέλι. Να τον ρωτήσουμε όμως και κάτι; Από πότε έχει να δουλέψει ο συνδικαλιστής κύριος Φωτόπουλος και οι φίλοι του που απειλούν να κόψουν το ρεύμα όποτε τους γουστάρει;
Κι επίσης, γιατί κόλλησε με τον κ. Τσίπρα; Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται να μείνει η ΔΕΗ στο κράτος και να μην απολυθεί κανένας; Αυτό δε συνιστά «ρουσφέτι» την ώρα που η Επιχείρηση ετοιμάζεται να βάλει λουκέτο και ζητά αυξήσεις 30%;
Ασφαλώς για την κατάντια της ΔΕΗ δε φταίει μόνο ο κ. Φωτόπουλος και οι συνδικαλιστές. Ασφαλώς φταίνε και οι διορισμένες διοικήσεις που ποτέ δεν έκαναν τα απαραίτητα βήματα εκσυγχρονισμού αν και αμοίβονταν με παχυλούς μισθούς.
Όμως, δε μπορεί να μιλά και ο Φωτόπουλος για στοχοποίηση και να το παίζει ήρωας. Θυμίζει την καρικατούρα της Τασούλας που λέει στον Κίτσο: «Εϊς ξεφύγ».
Έτσι κι εμείς λέμε ότι μπορεί ο καύσωνας, μπορεί ο υπερφίαλος χαρακτήρας του, μπορεί να έχει… λασκάρει καμιά βίδα, αλλά ο κ. Φωτόπουλος «έχει ξεφύγει».
Antinews.gr

1 σχόλιο:

  1. μην φοβασαι
    κανενα στελεχος του συριζα δεν επαθε τιποτα......
    ΤΥΧΑΙΟ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή