ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Πόσοι και από πού «κόβονται» από τη φύλαξη πολιτικών και «επωνύμων»







Μετά τη συνάντηση που είχε χθες το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια έγινε γνωστό ότι 1500 αστυνομικοί που.. φύλαγαν επώνυμους αλλά και κτίρια επιστρέφουν στην αστυνόμευση των πολιτών καθώς επίσης 100 αυτοκίνητα που απασχολούσαν και 60 μοτοσυκλέτες.
Επιπλέον έγινε γνωστό ότι προχωράει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης σε μείωση των αστυνομικών που φυλάνε τον πρωθυπουργό, υπουργούς, αρχηγούς κομμάτων, βουλευτές, δημοσιογράφους και μέσα μαζικής ενημέρωσης.


Ειδικότερα μειώνονται οι αστυνομικοί ως εξής:
- Οι υπουργοί από 8 αστυνομικούς που διέθεταν θα διαθέτουν 5
- Οι υφυπουργοί από 4 θα διαθέτουν 3.
- Οι βουλευτές διέθεταν μέχρι τώρα 1 έως 2 αστυνομικούς και από τώρα στο εξής δεν θα φυλάσσονται.Εξαίρεση θα αποτελούν οι βουλευτές που θεωρούνται στόχοι.
- Οι πρώην υπουργοί και υφυπουργοί, που μέχρι πρότινος η φύλαξή τους παρέμενε επί εξάμηνο στους αστυνομικούς ενώ από τώρα και στο εξής η φύλαξή τους θα είναι μόνο για ένα δίμηνο.
Το σύνολο των αστυνομικών που φυλάει τον πρωθυπουργό θα έχει 25 λιγότερους αστυνομικούς ενώ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έχει 20 λιγότερους αστυνομικούς.
Οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων θα διαθέτουν 15 λιγότερους αστυνομικούς, ενώ τηλεοπτικοί σταθμοί και εφημερίδες θα διαθέτουν μόνο 3 αστυνομικούς κατά ανώτατο όριο.
Με κοινή απόφαση πρωθυπουργού και υπουργού δημόσιας τάξης παύει στο εξής η φύλαξη των επώνυμων δημοσιογράφων εκτός αν το μέσο στο οποίο εργάζονται διαθέτει 1, 2, ή 3 αστυνομικούς που φυλάνε το κτίριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου