ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Όλες οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. με εκπλήξεις..








Με εκπλήξεις ξεκίνησαν τη Δευτέρα οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. οι οποίες είχαν καθυστερήσει λόγω των δύο εκλογικών αναμετρήσεων. Προηγήθηκαν επανειλημμένες..
διαβουλεύσεις μεταξύ των τριών κομμάτων που αποτελούν τον κυβερνητικό σχηματισμό, με στόχο να αποφευχθούν μαζικές αποχωρήσεις αξιωματικών με μοναδικό κριτήριο τις κομματικές τους πεποιθήσεις.

Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. παρέμεινε, όπως αναμενόταν, ο Νίκος Παπαγιαννόπουλος ο οποίος ανέλαβε το συγκεκριμένο πόστο τον Οκτώβριο του 2011 στη θέση του κ. Λευτέρη Οικονόμου που είχε τοποθετηθεί τότε στη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Η παραμονή του υπήρξε προϊόν ομόφωνης απόφασης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, καθώς ο κ. Παπαγιαννόπουλος θεωρείται μετριοπαθής αξιωματικός με επιτελικές ικανότητες και σημαντικές γνώσεις σε νομικά θέματα.


Οι αντιστράτηγοι
Οι εκπλήξεις ωστόσο αφορούσαν τις αντικαταστάσεις των δύο εκ των τεσσάρων αντιστρατήγων της Ελληνικής Αστυνομίας. Και αυτό διότι ο μέχρι πρότινος υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Νικόλαος Σερέτης φέρεται να είχε ισχυρά ερείσματα στο περιβάλλον του Πρωθυπουργού και θεωρούνταν υποψήφιος ακόμη και για τη θέση του αρχηγού μελλοντικά.


Εκπληξη αποτέλεσε και η αποστρατεία του γενικού επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος Γρηγόρη Μπαλάκου, ο οποίος θεωρούνταν από τους πληρέστερους επιχειρησιακούς αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. Εχαιρε διακομματικής εκτίμησης, είχε περάσει από αρκετές «μάχιμες» υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων η Ασφάλεια και η Αντιτρομοκρατική, και ως αττικάρχης είχε πιστωθεί την ομαλή εξέλιξη πορειών του Πολυτεχνείου.


Το Συμβούλιο Κρίσης Αντιστρατήγων Αστυνομίας έκρινε ως διατηρητέους τον επιτελάρχη της ΕΛ.ΑΣ. Αδαμάντιο Σταματάκη και τον γενικό επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Δημήτριο Παπαδόπουλο, ενώ οι κρίσεις συνεχίζονται και στους υπόλοιπους βαθμούς.


Κρίσεις Υποστρατήγων Ελληνικής Αστυνομίας..

Διαβάστε για όλες τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου