ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

To τατουάζ του Γιώργου Βουλγαράκη!

Μοιραστείτε το στο facebook





Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη δεξιά ωμοπλάτη του Γιώργου Βουλγαράκη, εκεί όπου ο πρώην υπουργός έχει χαράξει τατουάζ με ιδιαίτερο και διπλό συμβολισμό..

Πρόκειται για τετράφυλλο τριφύλλι το οποίο συμβολίζει την αγάπη του για τα τέσσερα παιδιά του – σε κάθε φύλλο του είναι χαραγμένο το αρχικό γράμμα από τα ονόματά τους. Το «τριφύλλι» όπως λέει ο ίδιος συμβολίζει όμως και την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό.
Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» τα «αποκαλυπτήρια» έγιναν μόλις το περασμένο Σάββατο, όταν ο πρώην πολιτικός εθεάθη στο Ηράκλειο της Κρήτης στην παραθαλάσσια περιοχή Κοκκίνη Χάνι, εκεί που βρίσκεται η εξοχική κατοικία της οικογένειας Βουλγαράκη.
Το ερέθισμα για να κάνει το τατουάζ το πήρε ο Γιώργος Βουλγαράκης από το μεγαλύτερο γιο του Απόστολο, όταν εκείνος χάραξε στο πόδι του το έμβλημα του Παναθηναϊκού, το «τριφύλλι». Αφού έκανε μια πρόχειρη έρευνα στο Ίντερνετ, ο πρώην υπουργός κατέληξε στην απόφαση να κάνει σχεδόν το ίδιο προσθέτοντας απλώς ένα ακόμα φύλλο στο σχέδιο ώστε να χωρέσουν τα ονόματα των παιδιών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου