ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Ένστολη διαμαρτυρία για τις αποσπάσεις στον Έβρο!!!








Ένστολη διαμαρτυρία πραγματοποίησαν, χθες, στο Κιλκίς περίπου 250 αστυνομικοί, μέλη των αστυνομικών ενώσεων Κεντρικής Μακεδονίας, αντιδρώντας στη μετακίνηση..
– απόσπαση συναδέλφων τους στον Έβρο, για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.
Στην κινητοποίηση συμμετείχαν αστυνομικοί από τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική, την Πιερία, την Ημαθία, τις Σέρρες, την Πέλλα και το Κιλκίς, ενώ συμμετείχε και αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.), με επικεφαλής τον πρόεδρό της Χρήστο Φωτόπουλο.


Σε ψήφισμα διαμαρτυρίας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. που επιδόθηκε στους αιρετούς της περιοχής, τονίζεται -μεταξύ άλλων- ότι οι αστυνομικοί δεν αρνούνται να εκπληρώσουν την αποστολή τους «αρκεί να διασφαλίζονται τα αυτονόητα, όπως ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, διαμονής, σίτισης, υγιεινής και ασφάλειας». Στο ψήφισμα υπογραμμίζεται ακόμη η ανάγκη για μεταθέσεις και αποσπάσεις με κίνητρα.
Αντιπροσωπεία της ομοσπονδίας θα μεταβεί σήμερα στον Έβρο προκειμένου να εξετάσει τις συνθήκες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι αποσπασθέντες άνδρες της Αστυνομίας.


Ανάλογη ένστολη διαμαρτυρία πραγματοποίησαν στα Ιωάννινα αστυνομικοί των Ενώσεων Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας.


Τι λέει το υπουργείο
Από το υπουργείο, σύμφωνα με το Αntinews.gr, διευκρινίζεται ότι όσοι μετακινήθηκαν στον Έβρο δεν θα διαμείνουν στις εγκαταστάσεις των σχολών, ότι ήδη το 75%-80% διαμένουν σε ξενοδοχεία, καθώς και ότι άμεσα θα τακτοποιηθούν σε ξενοδοχεία και οι υπόλοιποι.
Επίσης επισημαίνεται ότι η διαμονή και η διατροφή των συνοριακών φυλάκων καλύπτεται εξ ολοκλήρου από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Εξωτερικών Συνόρων, ενώ θα αμείβονται με επιπλέον 800 ευρώ το μήνα από κοινοτικά κονδύλια.
Από το υπουργείο τονίζεται τέλος ότι «είναι εθνική ανάγκη η φύλαξη των συνόρων να γίνεται από εντεταλμένα όργανα της Πολιτείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου