ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Τα χτυπήματα ή οι χάκερ «έριξαν» το mazi-ta-fagame.gr του Πάγκαλου..

Μοιραστείτε το στο facebook








Μπορεί να ισχυρίζεται ο Θόδωρος Πάγκαλος ότι... «μαζί τα φάγαμε», αλλά σίγουρα δεν ρίξαμε μαζί τη σελίδα που έστησε στο Διαδίκτυο..

Προχθες ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έθεσε σε λειτουργία τη σελίδα mazi-ta-fagame.gr, με ζητούμενο να συγκεντρώσει ιστορίες πολιτών που θα επιβεβαίωναν τους προσβλητικούς για την πλειονότητα των Ελλήνων χαρακτηρισμούς του.
Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «δημοκρατία», στόχος του κ. Θόδωρου Πάγκαλου ήταν να δημιουργηθεί ένα βιβλίο του ίδιου που θα κυκλοφορούσε σε e-book.
Μόνο που λίγη ώρα αφότου βγήκε στον αέρα, η ιστοσελίδα «έπεσε», είτε από τα πολλά χτυπήματα όσων ήθελαν να διαβάσουν τους ισχυρισμούς του πρώην αντιπροέδρου είτε επειδή κάποιοι χάκερ αποφάσισαν να κάνουν... πλάκα στον κ. Πάγκαλο απαντώντας με τον δικό τους τρόπο.


Οπως σημειώνεται, «Το βιβλίο ορίζει την έννοια της συνευθύνης και της συνενοχής των πολιτών στο πάρτι που έγινε. Περιγράφει το πόσα, πότε, πώς και ποιοι "τα φάγανε" και πώς κατανέμεται η ευθύνη από πάνω προς τα κάτω. Στο βιβλίο περιέχονται συγκεκριμένες ομάδες περιπτώσεων σπατάλης και περιλαμβάνονται συγκεκριμένες ιστορίες. Η γνωστοποίηση των παραπάνω πληροφοριών θα βοηθήσει στην καλύτερη κατανόηση της πολιτικής κατάστασης της χώρας. Επίσης θα δράσει "παιδευτικά" ειδικά για τους νέους, ώστε να μετασχηματιστεί η θέληση για μια κρατικοδίαιτη θέση στο Δημόσιο σε θέληση για ανάπτυξη και δημιουργία».
Αυτή είναι η επιχειρηματολογία του κ. Πάγκαλου, όταν πέρασε από θέσεις κορυφής σε ένα κόμμα που βούλιαξε το κράτος με διορισμούς και ανήγαγε τον κρατισμό σε κυρίαρχη ιδεολογία της χώρας. Φαίνεται όμως με την παραπάνω εισαγωγή ότι κάποιοι παραμένουν αθεράπευτα αδιόρθωτοι και επιχειρούν να μοιράσουν τις δικές τους ευθύνες και στους ώμους των πολιτών.
Στον δικτυακό τόπο, με όνομα την περιβόητη δήλωσή του καταγράφονται ιστορίες από την επικαιρότητα και τους επισκέπτες. Υπάρχει δυνατότητα βαθμολογίας και σχολιασμού της κάθε ιστορίας. Τέλος, ο επισκέπτης μπορεί να δει την περιβόητη δήλωση του Θεόδωρου Πάγκαλου που είχε γίνει στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου