ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Απίστευτα χορευτικά ακροβατικά με μοτοσυκλέτα (Video)

Μοιραστείτε το στο facebook





Στάντμαν, θαυματοποιός, μοτοσυκλετιστής ή καλλιτέχνης; Το σενάριο βάζει το Jorian Ponomareff να εκτελεί υπέροχα -κατά στιγμές- χορευτικά με τη μοτοσυκλέτα του σε ένα ποτάμι, σε μια αμμουδιά,.
ένα λατομείο και ένα θερισμένο χωράφι.

Κάποιες από τις σκηνές σε αργή κίνηση θυμίζουν σύγχρονο χορό, άλλες παθιασμένο τανγκό, κι άλλες είναι απλά να τις θαυμάζεις για την τεχνική και τη φαντασία του Γάλλου, του οποίου αυτό το βίντεο έχει και μια καλλιτεχνική χροιά. Είναι ένας τετ-α-τετ χορός με τη μοτοσυκλέτα του, ένα ντουέτο για μηχανή και άνθρωπο.


Στο βίντεο απολαμβάνουμε το γάλλο freestyler και στάντμαν Jorian Ponomareff, μεταξύ άλλων να τρώει και... γρασίδι, ή κάποια ξερά φύλλα τέλος πάντων. Πρόκειται για τη σκηνή που ανοίγει το νέο του προωθητικό ταινιάκι.


Κουτόχορτο πάντως δεν είναι. Ο Jorian και οι συνεργάτες του είναι εξαιρετικά εφευρετικοί στη δημιουργία εντυπωσιακών σκηνών στην ύπαιθρο.






Η απομάκρυνση της μοτοσυκλέτας από το φυσικό της περιβάλλον, το δρόμο, είναι μεν πιο γοητευτική αλλά μειώνει το εύρος των κινήσεων. Οι δύο χορευτές αναγκαστικά κινούνται σε ένα περιορισμένο χώρο, αυξάνοντας την αίσθηση εγγύτητας, αλλά και της δυσκολίας εκτέλεσης της κάθε φιγούρας.


Σαν αποτέλεσμα, η χορογραφία του βίντεο διαπνέεται από έναν «ερωτισμό», καθώς το ντουέτο λικνίζεται με θαυμαστό συγχρονισμό πάνω στο νερό («μαμά, μαμά, ο κύριος περπατάει στο νερό!»), στην άμμο, στο χώμα ή τη σκληρή πέτρα του λατομείου.


Τι κι αν είναι λίγο fake η κατάσταση, καθώς κάτω από την επιφάνεια κρύβεται με επιμέλεια μια πλατφόρμα 4Χ4 από νοβοπάν, που κάνει δυνατά όλα αυτά τα κόλπα εκεί που απλά δεν... γίνονται! Το θέαμα είναι απολαυστικό.





Δείτε το βίντεο που άνετα στέκεται σε φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους με την αρτιότητά του:

Και μετά απολαύστε τις σκηνές από τα γυρίσματα του «Natural». Το διασκεδαστικό «making of» που φανερώνει ότι ο Jorian είναι ακόμη πιο τρελός απ' όσο δείχνει στο κανονικό βίντεο:



Newsbeast.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου