ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Το “σύστημα Άκη” ζει και βασιλεύει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Μοιραστείτε το στο facebook
Αποτελεί κοινό θέμα συζήτησης μεταξύ των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων η στάση κορυφαίου στελέχους του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Παρόλο που..
προέρχεται από τη ΝΔ, η οποία τον τίμησε ποικιλοτρόπως και δυσανάλογα με την προσφορά του, η στάση του στα τρέχοντα σοβαρά θέματα του υπουργείου, δυναμιτίζει πολλές φορές το υπάρχον άσχημο κλίμα και τον λογαριασμό τον πληρώνει ο υπουργός και το κόμμα της ΝΔ.

Αρκετοί από τους παλαιούς συναδέλφους του όμως έχουν αρχίσει να ενθυμούνται ότι την σκοτεινή περίοδο του Τσοχατζόπουλου ήταν το “καλό παιδί” του. Και ως επικεφαλής του αρμόδιου γραφείου ήταν υπεύθυνος για την ετοιμασία των αμαρτωλών εξοπλιστικών προγραμμάτων τα οποία προωθούσε εν συνεχεία στο υπουργικό γραφείο. Όπου τα παραλάμβανε πρώτος έτερος αξιωματικός, αρμόδιος για την νομική επεξεργασίας τους.

Τα πουλάκια που πετάνε ακόμα στον κήπο του Πενταγώνου ψιθυρίζουν κάτι που είναι αδιανόητο να συμβαίνει σήμερα και μάλιστα επί κυβέρνησης Σαμαρά. Ο δεύτερος αξιωματικός, εκείνος που ήταν αρμόδιος για την επεξεργασία των εξοπλιστικών προγραμμάτων, συνδέεται με συγγενική σχέση με τον πρώτο, εκείνον δηλαδή που ήταν υπεύθυνος για την ετοιμασία των φακέλων. Και όχι μόνον, ό ίδιος αξιωματικός, ο δεύτερος, παρέμεινε στην ίδια θέση μετά τον Άκη και επί Μπεγλίτη και επί Αβραμόπουλου και επί Παναγιωτόπουλου.

Είπατε τίποτα;
Μήπως λοιπόν ο υπουργός κ. Παναγιωτόπουλος πρέπει να διερευνήσει την υπόθεση, να ρωτήσει και να μάθει και να ενεργήσει καταλλήλως όσο είναι νωρίς;
Με την ευκαιρία, τι θα γίνει με το “σύστημα ΠΑΣΟΚ” που συνεχίζει να αλωνίζει στο υπουργείο Άμυνας. Είναι δικαιολογία ότι δεν πρέπει να πειραχτεί προκειμένου να “διευκολυνθεί” ο Βενιζέλος που “έχει εσωκομματικό πρόβλημα”; Είμαστε με τα καλά μας; Αυτό εννοούν ως “συγκυβέρνηση”; Την διευκόλυνση του “συστήματος ΠΑΣΟΚ” προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία και να ξανα-διώξει όταν δυναμώσει πάλι τη ΝΔ από αυτή;
Α,ρε έρμη ΝΔ. Καταδικασμένη μονίμως στην αντιπολίτευση και σε λίγο στην αφάνεια….

Κλαούζεβιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου