ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Δένδιας, ο αδερφός της Άτζελας Γκερέκου και ο Αλβανός κακοποιός....

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Μοιραστείτε το στο facebook








Επειδή η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ εξακολουθεί να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου -γιατί δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι με σκοπιμότητα συγκαλύπτει το σκάνδαλο στην Κέρκυρα με τον Αλβανό κακοποιό..
Stefan Kolonja, που είχε αποκαλύψει το directnews.gr (διαβάστε εδώ)- απευθυνόμαστε προσωπικά στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια που εκλέγεται μάλιστα στο νησί, ζητώντας απαντήσεις στα εξής απλά ερωτήματα:
α) Ποιος αστυνομικός της Ασφάλειας Κέρκυρας και για ποιο λόγο επέτρεψε στον αδελφό της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Άντζελας Γκερέκου, να επισκεφθεί στα κρατητήρια τον Stefan Kolonja, όταν αυτός είχε συλληφθεί προκειμένου να απελαθεί στην Αλβανία.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο εν λόγω κακοποιός έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για εισαγωγή και εμπορία ναρκωτικών στη χώρα μας, ενώ σε βάρος του εκκρεμεί και δεύτερη μεγάλη δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη, υπεξαίρεση και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
β) Ποιοι αστυνομικοί ελληνοποίησαν παράνομα όλους σχεδόν τους συγγενείς του Stefan Kolonja που κατοικούν στην Κέρκυρα;
γ) Ποιος αστυνομικός χορήγησε άδεια οπλοφορίας στον αδελφό της Γκερέκου και με βάση ποια στοιχεία; Από ποιον κινδύνευε η ζωή του;
δ) Από την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνομιλιών του Αλβανού κακοποιού προκύπτει, ότι είχε πολλές συνομιλίες τόσο με τον Αλέξανδρο Γκερέκο όσο και με το διοικητή της κρατικής Ασφάλειας Κέρκυρας, Δημήτρη Βλαχόπουλο.
Ο τελευταίος μάλιστα είχε νοικιάσει αποθήκη -η οποία βρισκόταν κάτω από το σπίτι του ενώ κατείχε και ίδιος κλειδιά της- στη συμμορία του Stefan Kolonja, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη που ήταν προϊόντα εγκλήματος, αφού προέρχονταν από απάτη.
Κλήθηκε ποτέ ο Αλέξανδρος Γκερέκος να δώσει εξηγήσεις για τη σχέση του με τον Αλβανό κακοποιό;
Κλήθηκε ποτέ ο διοικητής της Κρατικής Ασφάλειας να απαντήσει στα αμείλικτα ερωτήματα που προκύπτουν από τη νοικιασμένη αποθήκη;
Και μη μας πείτε κύριε υπουργέ, ότι στο παρελθόν είχε διαταχθεί Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση, γιατί υπάρχει... ένα μικρό πρόβλημα, αφού διεξήχθη υπό την εποπτεία του αστυνομικού που είχε υπογράψει την άδεια οπλοφορίας του αδελφού της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ!
Φυσικό ήταν λοιπόν να μην καταλήξει πουθενά...
ε) Γιατί το σήμα για την υπόθεση του "ριχτάδικου" που είχε στήσει στην Κέρκυρα ο Stefan Kolonja, εξαπατώντας δεκάδες επιχειρηματίες του νησιού, το οποίο έφερε την υπογραφή του διοικητή Ασφαλείας, Σπ. Αλαμάνου, δεν κοινοποιήθηκε ποτέ στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ και στη Διεύθυνση Αστυνομικού Προσωπικού του Αρχηγείου;
Κύριε Δένδια, πιστεύουμε ότι είστε έντιμος πολιτικός και θα ερευνήσετε σε βάθος το μεγάλο αυτό σκάνδαλο.
Όλα τα στοιχεία που έχουμε στη κατοχή μας, είναι στη διάθεσή σας.
directnews.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Η υπόθεση μας είναι γνωστή εδώ και καιρό. Και γι αυτό πρέπει να σημειώσουμε κάποια πράγματα προς αποφυγή παρεξηγήσεων όσον αφορά την αναδημοσίευση από το πιο πάνω site.
Οι αναφερόμενοι Αλέξανδρος Γκερέκος και ο αξιωματικός της Κρατικής Ασφάλειας δεν έχουν εναντίον τους καμία κατηγορία, μέχρι τώρα. Παρά το γεγονός ότι ο επιχειρηματίας, αδερφός της βουλευτού, φέρεται να ακούγεται να συνομιλεί αρκετές φορές με τον βασικό κατηγορούμενο του "ριχτάδικου". Επίσης σε συνομιλίες από την παρακολούθηση τηλεφώνων φέρεται να συνομιλεί με τον Αλβανό κατηγορούμενο και γνωστό πολιτικό στέλεχος της ΝΔ της Κέρκυρας. Κι αυτός δεν κατηγορείται για κάτι. Μέχρι τώρα.
Επίσης στην δικογραφία αναφέρεται και το όνομα της αδερφής μεγαλοστελέχους του  ΠΑΣΟΚ όπως και δικηγόρος, στέλεχος της ΝΔ. Οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι 12. Κελεπούρια. Το ερώτημα είναι:
-Γιατί η υπόθεση δεν ανακοινώθηκε από την αστυνομία;
-Είναι κάποιοι από τα επλεκόμενα πρόσωπα, φίλοι, κουμπάροι, συγγενείς σημερινών βουλευτών, γνωστοί του κυρίου Δένδια;
-Και τι ρόλο παίζει στην περιοχή η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άντζελα Γκερέκου; Γνωρίζει την υπόθεση; Και εαν ναι, έκανε κάποια δημόσια ανακοίνωση από την στιγμή που επλέκεται και το όνομα του αδερφού της; Ακόμα κι αν δεν υπάρχει εναντίον του καμία κατηγορία; Είναι νομίζουμε ζητήματα ηθικής και πολιτικής τάξεως που πρέπει να ξεκαθαριστούν.
Θα επανέλθουμε σύντομα με πρόσθετα στοιχεία.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου