ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ: Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα την Τρίτη για την Μέρκελ


Σε παναττική στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15.00 την Τρίτη προχωρούν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ καλώντας τους εργαζομένους να συμμετάσχουν σε συλλαλητήριο στις..
13.00 στο Σύνταγμα, με αφορμή της επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου στην Αθήνα.
«Οι τριτοβάθμιες οργανώσεις ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, απαντούν με κινητοποιήσεις στη νεοφιλελεύθερη πολιτική που ασκείται σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο με εντολές της κυρίας Μέρκελ και των Ευρωπαίων ηγετών» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ. Όπως αναφέρει, οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι δεν αντέχουν άλλο την τιμωρητική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αντί να λύνει τα προβλήματα της χώρας, εξαθλιώνει την κοινωνία και βουλιάζει σε αδιέξοδα και ύφεση την οικονομία.

Επισημαίνεται πως το συλλαλητήριο της Δευτέρας 8 Οκτωβρίου 2012 θα γίνει κανονικά, όπως έχει ήδη καθοριστεί, για τις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα.
Κάλεσμα στον ελληνικό λαό να υψώσει το ανάστημά του τις επόμενες ημέρες εναντίον της κυβέρνησης και της Αγκελα Μέρκελ απηύθυνε με δηλώσεις της η γενική γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα. «Ο ελληνικός λαός να ετοιμάζεται για μεγάλες απεργιακές κινητοποιήσεις. Μπλόκο στα μέτρα είναι το σύνθημά μας», πρόσθεσε.

Ως «μια ακόμα επίδειξη υποταγής στα συμφέροντα των τραπεζιτών και του κεφαλαίου» βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ την επικείμενη συνάντηση του Αντ. Σαμαρά με τη γερμανίδα καγκελάριο, Ανγκελα Μέρκελ. «Ο κ. Σαμαράς συνεχίζει να μην γνωρίζει που πατά και που βρίσκεται», σχολιάζει η Κουμουνδούρου και προσθέτει ότι «η μόνη μάχη που δίνει η κυβέρνηση είναι αυτή της επικοινωνιακής διαχείρισης της εξαπάτησης του ελληνικού λαού και του εκβιασμού του να δεχτεί και νέα βάρβαρα μνημονιακά μέτρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου