ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Θ. Πάγκαλος: Να κηρυχθεί παράνομη η Χρυσή Αυγή

Μοιραστείτε το στο facebook

Συνεργασία με ιδωτικές εταιρείες για τη συλλογή των φόρων, κατάργηση του σταυρού προτίμησης, θέση εκτός νόμου της Χρυσής Αυγής και..

απόλυση των αστυνομικών που συνεργάζονται μαζί της είναι οι προτάσεις που κατέθεσε μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM ο Θεοδ. Πάγκαλος. Ο πρώην υπουργός θεώρησε μοναδική θετική εξέλιξη στη χώρα, τη συνεργασία ΝΔ - ΠαΣοΚ - ΔΗΜΑΡ.
Αναλυτικά:

Για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο

«Να βρούμε μια (ιδιωτική) εταιρεία και να τους πούμε: πάρτε αυτή την υπόθεση, εισπράξετε τα χρήματα του Δημοσίου και κρατήστε ένα ποσοστό. Θα είναι τεράστιο το όφελος για το Δημόσιο, τεράστιο και για όσους δηλώνουν φόρους και για την κοινωνική δικαιοσύνη. Θα δούμε ότι αυτοί που δεν πληρώνουν φόρους, θα αναγκαστούν επιτέλους να πληρώσουν».

Για την κυβέρνηση συνεργασίας

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που υπάρχει κυβέρνηση συνεργασίας. Αν δεν υπήρχε κυβέρνηση συνεργασίας, θα υπήρχε χάος και χρεοκοπία. Θεωρώ ότι είναι μεγάλο ατού στα χέρια μας ότι υπάρχει αυτή η κυβέρνηση. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος επίσης, επειδή για πρώτη φορά –κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, δεν έχει σημασία– έχουμε μια κυβέρνηση με τρία κόμματα. Και μάλιστα, τρία κόμματα διαφορετικής προέλευσης. Έχουμε ένα συντηρητικό, φιλελεύθερο που είναι η Ν.Δ., ένα κόμμα της Κεντροαριστεράς, όπως είναι το ΠΑΣΟΚ και ένα κόμμα που προέρχεται από την πρώην κομμουνιστική Αριστερά και εξελίσσεται, όπως είναι η ΔΗΜΑΡ. Είναι, πιστεύω, ένα επίτευγμα. Το καλό στοιχείο αυτής της, κατά τα άλλα, άθλιας πολιτικής συγκυρίας».

Για τη λειτουργία του πολιτικού συστήματος

«Όσο υπάρχει ο σταυρός προτίμησης, θα αναδεικνύονται αυτές οι υπέροχες μορφές που είναι οι ψηφοθήρες, οι οποίοι ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους και για τα ''σταυρουλάκια'' που θα μαζέψουν στις εκλογές. Αυτές οι εκλογές κατοχύρωσαν αυτή τη συμπεριφορά. Δεν υπάρχει ψηφοθήρας και ''σαλταδόρος'' που δεν πέρασε από το ένα κόμμα στο άλλο, με σκοπό την εκλογή του και να μην εξελέγη».

Για τη Χρυσή Αυγή

«Πιστεύω στην άμεση κήρυξη εκτός νόμου της Χρυσής Αυγής και όλων όσων αμφισβητούν με πράξεις το πολίτευμα. Να απολυθεί η Αστυνομία που τα’ χει ''τατσι-μιτσι-κοτσι''! Να απολυθούν 1.000, 2.000, 10.000 αστυφύλακες! Όσοι είναι φασίστες στην Αστυνομία, να απολυθούν. Και ο Χίτλερ εκλεγμένος ήταν πριν κάνει το καθεστώς του. Αν τον είχαν απαγορεύσει τότε, αν είχαν τη δύναμη να τον απαγορεύσουν, γιατί τους είχε ξεφύγει πια, θα είχε ξεφύγει και η Γερμανία και η ανθρωπότητα ολόκληρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου