ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Έτοιμος για νέο κόμμα δηλώνει ο Α. Λοβέρδος

Μοιραστείτε το στο facebook
Την ανάγκη «ανασυγκρότησης του ευρύτατου σοσιαλδημοκρατικού χώρου με ειλικρινείς και γενναίες πολιτικές πρωτοβουλίες» και «ενός κόμματος..
ριζοσπαστικού, ευρωπαϊκού, μεταρρυθμιστικού, ανοικτού στην κοινωνία» που θα έχει «όπλο ένα εθνικό σχέδιο για την έξοδο της χώρας από την κρίση» τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος στην παρουσίαση του βιβλίου του χθες.
Ένα πολιτικό πόνημα με τίτλο «Θέσεις για τη Νέα Ελληνική Ανόρθωση» (εκδόσεις «Ίνδικτος») που παρουσιάστηκε, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, από τον αναπληρωτή καθηγητή στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αργύρη Πασσά, τον συγγραφέα Κώστα Κουτσουρέλη και τον δικηγόρο Πάνο Αλεξανδρή μπροστά σε ένα μεγάλο κοινό, απουσία όμως των πολιτικών του φίλων. Αυτοί, όπως εξήγησε ο ίδιος, θα προσκληθούν στις δύο μεγάλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα τέλη Οκτωβρίου και αρχές Νοεμβρίου.
«Η αναμονή μου» είπε ο κ. Λοβέρδος, «λαμβάνει τέλος» ανακοινώνοντας ότι μετά την έκδοση του βιβλίου του με την πολιτική του πρόταση πριν ένα μήνα περίπου συγκροτήθηκε μία ομάδα τριάντα επιστημόνων η οποία άρχισε να δουλεύει για την εκπόνηση του Εθνικού Σχεδίου εξόδου από την κρίση. «Τον Φεβρουάριο θα είμαστε έτοιμοι» πρόσθεσε υπογραμμίζοντας ότι βασικό κριτήριο «είναι να μπορούμε να είμαστε πειστικοί σήμερα» «για να σπάσουμε τον τοίχο της αναξιοπιστίας της πολιτικής» και να απευθυνθούμε στους πιο απογοητευμένους, σε αυτούς που έχασαν ή φοβούνται ότι θα χάσουν τη δουλειά τους».
Όπως γράφει το Antinews.gr,  o κ. Λοβέρδος ανέφερε την σταθερή του επιλογή να αναλάβει ή να συμμετάσχει σε πρωτοβουλίες που θα οδηγήσουν την Ελλάδα να γυρίσει σελίδα, τονίζοντας ότι η κατάσταση επιβάλλει συμμαχίες και μέτωπα εθνικής ευθύνης οι οποίες δεν καταργούν τις πολιτικές διαφοροποιήσεις.
Αν δεν νικήσουμε την ύφεση, πρόσθεσε, η Ελλάδα μπορεί να μην πτωχεύσει αλλά θα καταδικαστεί να ζήσει στη φτώχεια, την δυστυχία και την εγκληματικότητα. Τονίζοντας τη σημασία της ανάπτυξης ο Α. Λοβέρδος σημείωσε ότι «για τέταρτη φορά η Βουλή οδηγείται σε ψηφοφορία για μέτρα δίχως αναπτυξιακό σχέδιο. Το δίλημμα ψηφίζουμε ή πτωχεύουμε έχει μόνον έναν τρόπο επίλυσης. Τη στήριξη της πατρίδας κι αυτό θα κάνω για τέταρτη φορά. Αλλά δεν πάει άλλο με τα περί ανάπτυξης ψέματα, προσχήματα, τα άλλοθι και τις υπεκφυγές».
«Σήμερα η Ελλάδα χρειάζεται ρήξη σε κάθε γωνιά του πολιτικού της συστήματος. Ρήξη με τον μεταπολιτευτικό μας κακό εαυτό», κατέληξε τονίζοντας ότι καταθέτει την πρότασή του και «όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην ώρα τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου