ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Παραιτείται από το ΠΑΣΟΚ η Φώφη Γεννηματά για να γίνει υπουργός


Η είδηση βγήκε από το σημερινό Έθνος, που με παραπολιτικό του σε δεξιά κεντρική..
σελίδα και φωτογραφία της Φώφης Γεννηματά με άλλα λόγια αναφέρει ότι η εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ θα γίνει υπουργός στον ανασχηματισμό του κ. Α. Σαμαρά. Να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή για να δείτε τι γίνεται στο παρασκήνιο.
Φαίνεται λοιπόν πως κάτι τρέχει στο ΠΑΣΟΚ με την εκπρόσωπο τύπου του κόμματος Φώφη Γεννηματά. Αρκεί μόνο να διαβάσετε δύο μόνο δημοσιεύματα στις εφημερίδες Το Βήμα και Έθνος της Κυριακής.
Στο πρώτο δημοσίευμα σημειώνεται: … Αίσθηση έχει προκαλέσει στο εσωτερικό του κόμματος η σταδιακή διαφοροποίηση από τον κ. Βενιζελο της κυρίας Φώφης Γεννηματά, λίγο καιρό αφότου ζήτησε και πήρε υπερεξουσίες στον τομέα της επικοινωνίας. Η εκπρόσωπος τύπου η οποία το τελευταίο διάστημα έχει αραιώσει τις δημόσιες παρεμβάσεις, δεν κρύβει στις ιδιωτικές συζητήσεις της ότι σκέπτεται ακόμη και το ενδεχόμενο παραίτησης.

Το παρασκήνιο … Και στο βάθος υπουργός

Στο παρασκήνιο των συζητήσεων η πραγματικότητα ειναι οτι η κ. Γεννηματά, δέχεται πολλές άλλες παρεμβάσεις από συνεργάτες του κ. Βενιζέλου στον ιδιο τομεα της επικοινωνίας και γι αυτό λέγεται πως οι σχέσεις δεν είναι και τόσο καλές.
Η ίδια πιστεύει ότι κάνει πολύ καλά το έργο της και γι αυτό όταν πληροφορήθηκε τις συζητήσεις φίλων του κ. Βενιζελου για την ίδια, υπήρξε η απάντησή της στη δεύτερη εφημερίδα το Έθνος που σύμφωνα με το παραπολιτικό αναφέρει: Η Φώφη Γεννηματά που παραιτήθηκε από υφυπουργός εσωτερικών για να αναλάβει χρέη εκπροσώπου Τύπου του κόμματος κατά την προεκλογική περίοδο, ήταν η δεύτερη κατά σειρά υποψήφια στο Επικράτειας αλλα εκλέχθηκε μόνο ο πρώτος ο Π.Δήμας.
Η συνεργασία της δημοφιλούς κυρίας της Ιπποκράτους με τον κ. Βενιζέλο συνεχίζεται χωρίς προβλήματα-μάλιστα αποτελεί άνθρωπο της εμπιστοσύνης του και εκτιμάται ότι θα την προτείνει για θέση κλειδί σε θεσμικό υπουργείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου