ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Το ΠΑΣΟΚ διεκδικεί 4 υπουργεία

Μοιραστείτε το στο facebook
Προσωρινό αντίδοτο στις κυβερνητικές αρρυθμίες φαίνεται πως βρίσκουν οι κυβερνητικοί εταίροι στη σύσταση επιτροπής..
– 9μελους κατά πληροφορίες – που αναμένεται να επιφορτιστεί με το έργο του καλύτερου συντονισμού του κυβερνητικού έργου.
Το θέμα της σύγχυσης των “γραμμών” ή του αιφνιδιασμού των εταίρων από νομοθετικές πρωτοβουλίες του Μεγάρου Μαξίμου έθιξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη χθεσινή του συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά,, επιστρατεύοντας μάλιστα τα παραδείγματα των πρόσφατων πράξεων Νομοθετικού περιεχομένου αλλά και των κυοφορούμενων αλλαγών στο Νόμο Περί Ιθαγένειας.
Πρόθεση της Ιπποκράτους είναι να επανδρώσει τη συγκεκριμένη επιτροπή με έμπειρα κοινοβουλευτικά και μη στελέχη, προκειμένου να σηματοδοτηθεί σε πρώτη φάση και η αναβάθμιση της πράσινης συμμετοχής στο κυβερνητικό σχήμα. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η 9μελης επιτροπή, που θα έχει εξομαλυντικό χαρακτήρα, σύμφωνα με αποστροφή στενού συνεργάτη του κυρίου Βενιζέλου, δεν θα παρεμβαίνει άμεσα στο έργο των Υπουργών, ωστόσο, θα λειτουργεί ατύπως ως “ομάδα διαχείρισης της καθημερινότητας”, ώστε να αποσοβούνται κρίσεις στις σχέσεις των εταίρων.
Μολονότι ακόμη δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση για τη σύνθεση της συγκεκριμένης επιτροπής από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, ασφαλείς πληροφορίες φέρουν πιθανούς προτεινόμενους από την Ιπποκράτους τους κ. Σαχινίδη, Πρωτόπαππα, Μανιάτη και Κουτρουμάνη. Κατά τις ίδιες πηγές, τα στελέχη, που θα συμμετέχουν στη συγκεκριμένη επιτροπή δεν είναι “υπουργοποιήσιμοι”, ως εκ τούτου δεν θα προταθούν για να καταλάβουν υπουργικούς θώκους.
Σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους, το κυβερνητικό έργο θα χωριστεί σε ενότητες όπως ο κοινωνικός και ο οικονομικός κύκλος, προκειμένου να διευκολυνθεί η συνεννόηση και ο συντονισμός μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος και για τον επερχόμενο ανασχηματισμό. Αν και δεν έχει ξεκινήσει επισήμως η συγκεκριμένη συζήτηση, στην Ιπποκράτους ακούγονται έντονα τα ονόματα των Γιάννη Μανιάτη και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ενώ διασταυρωμένες πληροφορίες φέρουν το ΠΑΣΟΚ να “διεκδικεί” συνολικά 4 υπουργεία, κατά τι περισσότερους Υφυπουργούς και Γενικούς Γραμματείς.
ΣΠΥΡΟΣ ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ στο ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου