ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Κοινό Πλαίσιο Δράσης των 6 Κινήσεων Πολιτών..

Λάμπρος Παλάντζας
Μοιραστείτε το στο facebook

Οι πολιτικές κινήσεις «Κοινωνικός Σύνδεσμος», «Μπροστά», «Νέοι Μεταρρυθμιστές», «Π80», «Πολιτεία 2012» και «Πρωτοβουλία Β» , οι οποίες εντάσσονται στον..
ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς, από το μεταρρυθμιστικό κέντρο μέχρι τη δημοκρατική – ανανεωτική αριστερά και την οικολογία, αναπτύσσουν κοινές δράσεις διατηρώντας την οργανωτική και πολιτική τους αυτονομία  και να αναλάβουν πρωτοβουλίες  για μια σύγχρονη προοδευτική σοσιαλδημοκρατία. Την Τετάρτη 28.11.2012  διοργανώνουν τη δεύτερη κοινή εκδήλωση σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, υπάρχει διάχυτο ένα αίτημα «φυγής» προς το μέλλον. Οι βεβαιότητες που μας έφεραν μέχρι εδώ πρέπει σταδιακά να δώσουν τη θέση τους στην αυτογνωσία. Η εξέλιξη αυτή προϋποθέτει να έρθουν στο προσκήνιο πολίτες που αισθάνονται και εκφράζουν αυθεντικά τη βούληση γι αλλαγή. Στην πολιτική, στην οικονομία, στη διοίκηση, στο επιχειρείν, στο πανεπιστήμιο, στον πολιτισμό στις γειτονιές. Η νέα Ελλάδα αναζητά την έκφρασή της, τη νοηματοδότησή της, την ενεργή και όχι κατ’ εξαίρεση συμμετοχή της στη φυγή προς το μέλλον. Θεμέλια λίθος κάθε πρωτοβουλίας: η ανάγκη διάσωσης της χώρας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των ευρωπαϊκών θεσμών  μέσα από βαθύτερη θέσμιση της ίδιας της Ε.Ε και η υλοποίηση των αναγκαίων διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων σε οικονομία, κράτος και πολιτικό σύστημα.

Με την ευκαιρία οφείλουμε να σημειώσουμε ότι το πλαίσιο της συνεργασίας μας καθορίζεται από τις κοινές μας αποφάσεις , που μας δεσμεύουν, και όχι από τα δημοσιεύματα και τις προθέσεις που μας αποδίδονται.

Κοινός μας στόχος, που ελπίζουμε να επιτευχθεί μέσα από αυτή την εκδήλωση, είναι η έναρξη ενός ουσιαστικού πολιτικού διαλόγου που θα αναδείξει δημόσιες πολιτικές που παράγουν δίκαια κοινωνικά αποτελέσματα, σέβονται και αξιοποιούν τους άξιους, ανταποδίδουν στον πολίτη υπηρεσίες αντάξιες των κόπων του και της θέσης της χώρας στον ανεπτυγμένο κόσμο. Πολιτικές ,  οι οποίες χαράσσονται πάνω σε συμφωνημένες αξίες και προσωπικές υπερβάσεις, σε πλήρη και εξαντλητική διαφάνεια και ευθύνη. Πολιτικές με βάση τον ορθό λόγο, τις ανάγκες των παραγωγικών δυνάμεων, τις προσδοκίες της νέας γενιάς, τη στήριξη όσων πλήττονται από την κρίση, χαράσσοντας διαχωριστικές γραμμές με ό,τι κρατά την Ελλάδα και τα δυναμικά της στοιχεία δέσμια του αποτυχημένου χθες.
Επιδιώκουμε και ενώνουμε τις δυνάμεις για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού χώρου σε επίπεδο ιδεών και προσώπων. Η προγραμματική σύγκλιση όλων των δυνάμεων της ευρύτερης κεντροαριστεράς , η ιδεολογική, κοινωνική και πολιτική ενδυνάμωση αυτής και η ανασύνθεση του πολιτικού σκηνικού με προοδευτική κατεύθυνση αποτελούν  προϋποθέσεις για την υπέρβαση της ολικής κρίσης που βιώνει η χώρα.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012, οι κινήσεις πολιτών «Κοινωνικός Σύνδεσμος», «Μπροστά», «Νέοι Μεταρρυθμιστές», «Π80», «Πολιτεία 2012» και «Πρωτοβουλία Β», οργανώνουν στο Αμφιθέατρο του 984, στην Τεχνόπολι στο Γκάζι, δημόσια εκδήλωση προβληματισμού και διαλόγου σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

17:30-19:30:    «Ανταγωνιστικότητα και Ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας»

Εισηγητές:     Παντελής Αβραμίδης
                        Νίκος Κακογιάννης
Γιάννης Καλογήρου
                        Ναπολέων Μαραβέγιας
                        Φαίη Ορφανού
                        Γιάννης Τσαμουργκέλης
                        Νίκος Χριστοδουλάκης

Συντονιστής:  ο δημοσιογράφος Ζώης Τσώλης


19:30-21:30:    «Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία και η Ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς στην Ελλάδα»

Εισηγητές:     Γιάννης Μανιάτης (ΠΑΣΟΚ)
                        Νίκος Μπίστης (ΔΗΜΑΡ)
Γιώργος Φλωρίδης (Κοινωνικός Σύνδεσμος)
                        Θανάσης Κοντογεώργης (Μπροστά)
                        Λάμπρος Παλάντζας (Νέοι Μεταρρυθμιστές)
Δημήτρης Κατσαντώνης (Π80)
Δημήτρης Ψυχογιός (Πολιτεία 2012)
Δανάη Αντωνάκου (Πρωτοβουλία Β)

Συντονιστής:  ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τσιόδρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου