ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Ο Έλληνας "Μίδας"

Μοιραστείτε το στο facebook
Δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι έχει το άγγιγμα του Μίδα. Γιατί με ό,τι καταπιάνεται ο Ντιν Μητρόπουλος το κάνει κερδοφόρο. Ο 66χρονος ομογενής έχει..
μια μεγάλη ιστορία στην αμερικανική αγορά τροφίμων και κάθε του επιχειρηματική κίνηση αποδεικνύεται χρυσοφόρα. Ο ίδιος έχει το χάρισμα να αγοράζει προβληματικές επιχειρήσεις και να τις μετατρέπει σε … άλογα κούρσας. Ενδεικτικό παράδειμα οι εταιρείες Chef Boyardee, PAM και Bumble Bee, τις οποίες ενέταξε το 1996 σε ένα επιχειρηματικό σχήμα ονόματι International Home Foods. Το 2000 η International Home Foods εξαγοράστηκε έναντι 2,9 δις. δολαρίων.

Τέσσερα χρόνια αργότερα αγόρασε την εταιρεία Aurora Foods, η οποία ήταν στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Την συγχώνευσε με την Pinnacle Foods και την πούλησε στον όμιλο Blackstone έναντι 2,2 δις. δολαρίων. Η πιο πρόσφατη επένδυσή του αφορά τη ζυθοποιία Pabst Brewing Co, την οποία απέκτησε πληρώνοντας 250 εκατ. δολάρια. Ο Μητρόπουλος διαθέτει επίσης το δικό του επενδυτικό κεφάλαιο καθώς και το πολυτελές ξενοδοχείο Castle on the Hudson, το οποίο βρίσκεται στη Νέα Υόρκη. Στις Ηνωμένες Πολιτείες μετανάστευσε από την Ελλάδα όταν ήταν 10 ετών και στα 25 του πήγε στη Γενεύη όπου έγινε οικονομικός διευθυντής της GTE International's (σημερινής Verizon). Η περιουσία του υπολογίζεται στο 1,2 δις. δολάρια και ο ίδιος είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στις ΗΠΑ. Συμμετέχει επίσης στην Ελληνική Πρωτοβουλία (Hellenic Initiative), η οποία προωθεί τις ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα.

moneypro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου