ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Αρχηγός της Αστυνομίας "παίζει" γυμνός με τους άνδρες του!

Μοιραστείτε το στο facebook

Σοκ προκαλεί η διαρροή των φωτογραφιών με τον αρχηγό της ειδικής ομάδας SWAT της ρουμανικής αστυνομίας να βρίσκεται εντελώς γυμνός ανάμεσα στα..
πρωτοπαλίκαρα του!

Μετά από κάποια ειδική άσκηση της επίλεκτης ομάδας αποφάσισαν να το... διασκεδάσουν με τον τρόπο που βλέπετε, όμως οι φωτογραφίες διέρρευσαν στον Τύπο με αποτέλεσμα να έχουν κάνει το γύρο του κόσμου μέσα σε λίγες ώρες.

Ο... γυμνός αρχηγός της επίλεκτης αστυνομικής ομάδας, που ονομάζεται Εμμανουήλ Μοραρού (Emanoil Moraru), στις φωτογραφίες ποζάρει με το όπλο του και μια περούκα, κάνοντας αστείες γκριμάτσες στο φωτογραφικό φακό.
Πέρασε μάλιστα και παρά τον σάλο που προκλήθηκε, στην αντεπίθεση δηλώνοντας: "Που είναι το πρόβλημα; Εγώ και η ομάδα μου είμαστε μονομάχοι και τρελοί. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στα πλαίσια άσκησης. Εργαζόμαστε σκληρά για να είμαστε σε ετοιμότητα και απλά μερικές φορές μας αρέσει να ξεφεύγουμε λίγο". Υποστήριξε επίσης πως το όπλο που φαίνεται στις φωτογραφίες είναι ψεύτικο και ότι φοράει εσώρουχο, αν και οι φωτογραφίες δεν δείχνουν κάτι τέτοιο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου