ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Σταδιακή επιδείνωση του καιρού


Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους στα ανατολικά ηπειρωτικά, στη Νότια Πελοπόννησο και κυρίως στην Ανατολική Θεσσαλία, στις..
Σποράδες και στο Νότιο Αιγαίο όπου τοπικά θα εκδηλωθούν καταιγίδες,θα εκδηλωθούν σήμερα, Παρασκευή.

Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινότερα τμήματα της Στερεάς και της Θεσσαλίας, ενώ τις πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία, σε μικρή πτώση, θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 15 στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα από 10 έως 20 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις και στο Νότιο Αιγαίο ανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και κυρίως στην έξοδο του Πατραϊκού κατά περιόδους σχεδόν θυελλώδεις.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς κατά κανόνα βροχές τοπικού χαρακτήρα, περιμένουμε σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι.

Παροδικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης ασθενούς βροχόπτωσης, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου