ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Ε, όχι να μιλάει και ο “κηπουρός” Ραγκούσης!

Μοιραστείτε το στο facebook
Παρέμβαση με αφορμή τις εξελίξεις στις Βρυξέλλες, έκανε ο πρώην πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου αλλά και ο πρώην πρώτος τη τάξη υπουργός,..
Γιάννης Ραγκούσης, ο επωνομαζόμενος και αρχικηπουρός.
Και καλά ο πρώην πρωθυπουργός ας πούμε ότι δικαίωμα να μιλά. Καλώς ή κακώς (κατά τη γνώμη μας κακώς) διαπραγματεύτηκε τις τύχες της χώρας με… απόλυτη αποτυχία. Αλλά να μιλά και ο άνθρωπος που δεν ήταν τίποτα, έγινε κάποιος, ξαναέγινε τίποτα και τώρα επιτίθεται στο Σαμαρά, αυτό πάει πολύ.
Ο μεν πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε η χώρα ανέλαβε για μια ακόμη φορά και την ευθύνη και το κόστος, όπως κάνει τρία χρόνια τώρα, ότι πρόκειται για μια «τιτάνια προσπάθεια με πρωτόγνωρα αποτελέσματα για όλο τον κόσμο» και πως «ήρθε η ώρα να αναλάβει και η Ευρώπη τις ευθύνες που της αναλογούν».
«Τώρα, πριν να δεχτεί συντριπτικό πλήγμα η Δημοκρατία στην Ευρώπη, η Ευρώπη οφείλει να επιβεβαιώσει ότι στηρίζεται σε αρχές» τόνισε.
Ο κ. Παπανδρέου έκανε λόγο για πρωτόγνωρη κρίση που αναδεικνύει τις δομικές αδυναμίες του ευρωπαϊκού οικοδομήματος και του ευρώ, «τα οποία πρέπει με κάθε τρόπο να διαφυλάξουμε και να ενισχύσουμε» και οι οποίες «επιβεβαιώνουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την ανάγκη να λάβουμε άμεσα τολμηρές αποφάσεις».
«Θέλουμε περισσότερη Ευρώπη. Με κοινές αποφάσεις, όχι ο καθένας μόνος του. Με πραγματική αλληλεγγύη, όχι αναζήτηση αποδιοπομπαίων τράγων» είπε. «Το λέμε εδώ και τρία χρόνια» συνέχισε, για να προσθέσει ότι «πολλοί δεν μας άκουγαν» και «πολύτιμος χρόνος χάθηκε. Αν σηματοδοτήσουμε όμως έστω και τώρα έμπρακτα αυτή μας τη βούληση, θα έχουμε κάνει ένα άλμα», υποστήριξε.
Δε διαφωνούμε σε τίποτε αρκεί να είχε κάνει και τίποτα όσο ήταν πρωθυπουργός, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.
Όμως, ο Γ. Ραγκούσης κάνει την έκπληξη αφού αναφέρει: «Μετά τη χθεσινή αρνητική εξέλιξη  επιβεβαιώνεται με τον χειρότερο τρόπο ότι ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του όχι μόνο δε διαπραγματεύτηκαν τίποτε, αλλά ότι έχουν αφήσει τη χώρα χωρίς κανένα διαπραγματευτικό όπλο, ενώ από το καλοκαίρι γνωρίζουν ότι υφίσταται μείζον ζήτημα για μια νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού δημόσιου χρέους»
Ο κ. Ραγκούσης συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Επειδή πριν κάποια χρόνια οι πολιτικές αποφάσεις του κ. Σαμαρά οδήγησαν τη χώρα σε εθνικά αδιέξοδα, ευελπιστώ  να μη διανοηθεί να θέσει σε κίνδυνο τη συμμετοχή της χώρας στη ζώνη του ευρώ ».
Ο κ. Ραγκούσης ο οποίος είχε ενεργό συμμετοχή στην κυβέρνηση της Πάρου και των άλλων αιγαιοπελαγίτικων νησιών, μιλά για διαπραγμάτευση. Που ότι έπιασε το κατέστρεψε. Ελεος, το θράσος έχει και όρια. Το να μιλάνε οι άνθρωποι που έφεραν εν πολλοίς τη χώρα σ’ αυτή την κατάσταση πάει πολύ. Τη λέξη αυτοκριτική και σιωπή δεν την γνωρίζουν;
Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου