ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ο Καιρός: Νεφώσεις και τοπικές βροχές σε όλη τη χώρα

Μοιραστείτε το στο facebook
Τοπικές βροχές στο Ιόνιο, στα δυτικά, και από το απόγευμα σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και του Ανατολικού Αιγαίου, σποραδικές καταιγίδες..
κυρίως στα βορειοδυτικά και επικράτηση πολύ ενισχυμένων νοτίων ανέμων στα πελάγη, περιμένουμε την Τετάρτη. Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες στα βορειοδυτικά θα ενταθούν, ενώ στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων βροχών τοπικού χαρακτήρα στα νότια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 18 στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 9 έως 19 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά στις βόρειες ακτές της Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσουν στους 22 βαθμούς Κελσίου.


Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι μέτριοι μέχρι ισχυροί και βαθμιαία σχεδόν θυελλώδεις με τάσεις περαιτέρω ενίσχυσης τη νύχτα. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις, ενισχυόμενοι βαθμιαία σε θυελλώδεις και πιθανόν τοπικά το βράδυ πολύ θυελλώδεις.


Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης ασθενούς βροχής, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέτριοι έως ισχυροί.


Νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νοτιοανατολικοί μέτριοι.


meteo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου