ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών για απολύσεις υπαλλήλων..

Μοιραστείτε το στο facebook


  
Το Δημοτικό Συμβούλιο Γρεβενών, σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012, για το θέμα των Διαθεσιμοτήτων-Απολύσεων υπαλλήλων..
που προβλέπεται στο «Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016», ομόφωνα αποφάσισε την έκδοση ψηφίσματος το οποίο έχει ως εξής:
1. Να εκφράσει την πλήρη αντίθεσή του στο μέτρο της διαθεσιμότητας μονίμων ή αορίστου χρόνου δημοτικών υπαλλήλων, που αποτελεί ουσιαστικά συγκεκαλυμμένη απόλυση. Καλεί την κυβέρνηση να καταργήσει τις σχετικές διατάξεις του ψηφισθέντος Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016 και δηλώνει ότι, στηρίζει και πολιτικά και νομικά τον αγώνα των εργαζομένων.

2. Να μη συμπράξει ο Δήμος Γρεβενών καθ’ οιονδήποτε τρόπο στη διαδικασία εφαρμογής των διατάξεων για τη διαθεσιμότητα υπαλλήλων (αποστολή καταλόγου ονομάτων, έκδοση ατομικών διοικητικών πράξεων θέσης σε διαθεσιμότητας κ.λπ.). Αναθέτει στο Δήμαρχο να δώσει τις σχετικές εντολές στην αρμόδια υπηρεσία.
 

4 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΧΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΛΙΓΟΙ...ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ...ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ανταρσία του κρατους στο ίδιο το κράτος.Εγώ προτείνω να παραιτηθούν των μισθών τους ο Δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και οι σύμβουλοι του Δήμου καθώς και μειωθούν τα τιμολόγια της ΔΕΥΑΓ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αφου μπηκαν επειδη ηταν μερος του συστηματος και δε μπηκαν μεσω ΑΣΕΠ ας απολυθουν να τελειωνουμε...

    δε βρισκω λογο να τους κραταμε...δεν προσφερουν και τα μεγιστα..

    αν μπηκαν με αξιοκρατικα κριτηρια τοτε αλλαζει το πραγμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ...ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή