ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Οι αληθινοί λόγοι για την παραίτηση Πετρέους

Ο Ντέιβιντ Πετρέους παραιτήθηκε από τη θέση του διευθυντή της CIA, εξαιτίας μιας εξωσυζυγικής σχέσης –αυτή τουλάχιστον ήταν η επίσημη δικαιολογία..
Σε μια χώρα που οι εξωσυζυγικές σχέσεις συγχωρούνται σε προέδρους όμως, αυτή η δικαιολογία δεν μπορεί να είναι επαρκής. Το FBI είχε αρχίσει έρευνα για το εξωσυζυγικό παράπτωμα του απόστρατου στρατηγού- σταρ και, κατά την επίσημη ανακοίνωση πάντα, απεφάνθη ότι εξαιτίας της θα ήταν επιρρεπής σε εκβιασμούς.
Ο Πετρέους έχει γλιτώσει από τον καρκίνο, από τραυματισμό στο στήθος και από μια… άδοξη πτώση με αλεξίπτωτο. Θεωρείται ένα από τα πιο λαμπρά μυαλά του αμερικανικού στρατού. Πώς μπορεί λοιπόν να τον «έφαγε» μια γυναίκα; Οι σχέσεις του με τον Ομπάμα δεν ήταν και οι καλύτερες, αναφέρουν πηγές, κυρίως στο θέμα του Αφγανιστάν, αν και ο Πετρέους «έδινε πολλούς πόντους» στον πρόεδρο.
Κάποιοι αποδίδουν την παραίτησή του στο φιάσκο της Βεγγάζης, όπου σκοτώθηκε ο πρεσβευτής Κρις Στίβενς. Αξιωματούχος πάντως το αρνήθηκε έντονα, λέγοντας ότι ο Πετρέους θα συνεχίσει να συντονίζει τις έρευνες που αρχίζουν την άλλη εβδομάδα, μαζί με τον προσωρινό αντικαταστάτη του Μάικλ Μόρελ –ο οποίος παρεμπιπτόντως λένε ότι θα γίνει και μόνιμος στη θέση του.
Άλλες  φήμες πάλι, που αναζωπυρώθηκαν καθότι κυκλοφορούν εδώ και αρκετά χρόνια, τον θέλουν υποψήφιο πρόεδρο των Ρεπουμπλικάνων. Προς το παρόν ο ίδιος δεν έχει κάνει καμιά δήλωση, πλην της επίσημης παραίτησης. Όσο για την πέτρα του σκανδάλου, δεν είναι άλλη από τη βιογράφο του (το βιβλίο κυκλοφόρησε στις αρχές του χρόνου με τίτλο «All In: The Education of General David Petraeus»), Πόλα Μπρόντγουελ
Πυθία από telegraph.co.ukguardian.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου